Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ! ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ…

Αποφυλακίζεται η κατηγορουμένη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής Θέμις Σκορδέλη περίπου έξι μήνες μετά την προφυλάκιση της. Στην προγραμματισμένη δίκη της, δεν εμφανίστηκε η πολιτική αγωγή (πουν τολμήσει μωρέ και με τι στοιχεία;;;) και πήρε νέα ημερομηνία για δίκη τον Σεπτέμβρη, και μέχρι τότε…ΕΛΕΥΘΕΡΗ έστω και με όρους!

(Σκεφτείτε τι έχει να γίνει στην “δίκη” που ετοιμάζουν εναντίον του Αρχηγού και των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που κρατούνται ΑΔΙΚΑ – ΠΑΡΑΝΟΜΑ – ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ και θα γίνει με μάρτυρες κουκουρούκου και κατηγορητήριο για τα πανηγύρια – επιεικής πολιτικός όρος – …)

Οι πόρτες των φυλακών για την κατηγορουμένη άνοιξαν με βούλευμα του....... συμβουλίου Εφετών, με το οποίο η προσωρινή κράτηση που της είχε επιβληθεί αντικαταστάθηκε με την υποχρέωση καταβολής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ αλλά και τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δυο φορές το μήνα.Η Θ. Σκορδέλη είχε απολογηθεί τον περασμένο Ιανουάριο στις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και είχε κριθεί προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτριών και εισαγγελέα.Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου άνοιξαν την πόρτα των φυλακών στη συγκεκριμένη κατηγορούμενη, παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα κ. Γιώργου Γεράκη που είχε την άποψη πως η προσωρινή κράτηση πρέπει να παραταθεί.