Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ρεσιτάλ ανθελληνικής πρόκλησης από τον Παπαδημούλη... Ενοχλήθηκε που φωνάζουν συνθήματα οι Ειδικές Δυνάμεις και τις ταύτισε με τη.... Χρυσή Αυγή.

Κατά τη χθεσινή ημέρα είχαμε ακόμη μια παρέμβαση του "ελαφρύ" - για να μην πούμε κάτι άλλο - βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη, εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεών μας, με αφορμή ένα βίντεο εκπαίδευσης μονάδος Ειδικών Καταδρομών στην Κύπρο.


Ο γνωστός, πρώην Ευρωβουλευτής, για την αλλεργία που έχει στα... όπλα, κυρίως στα Ελληνικά, φρόντισε να κάνει μια ερώτηση προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το κατά πόσο τηρούνται τα.... "δημοκρατικά" ιδεώδη στο στρατό και τον καλούσε να.. απομονώσει τα "ακραία - εθνικιστικά" στοιχεία.

Ανάμεσα στην παραληρηματική του ερώτηση αναρωτιόταν κατά πόσο στις Ειδικές Δυνάμεις γίνεται κατήχηση για τη.... Χρυσή Αυγή, καθώς συνέδεσε την εκλογή του....
Στρατηγού Συναδινού στην Ευρωβουλή και τις Λέσχες Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων με τη Χρυσή Αυγή και την.... εκπαίδευση των μελών της μέσω του... στρατού.

Το να μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε όλα τα παραπάνω είναι τουλάχιστον.. γελοίο.
Θα ρωτήσουμε όμως και εμείς με τη σειρά μας τον..."σύντροφο" Παπαδημούλη

1ον:Οι Ειδικές Δυνάμεις της Κύπρου που έχουν ως σκοπό να διαφυλάξουν τους Έλληνες από έναν νέο Αττίλα θα έπρεπε να.... εκπαιδεύονται βλέποντας Σουλεϊμάν;

2ον: Δεν είδαμε να αναρωτιέται, ούτε να ευαισθητοποιείται, ο κατά τα άλλα υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για το θάνατο 500 παιδιών στην Παλαιστίνη και 2000 αμάχων από τις... "περιούσιες" βόμβες.. Αλλά φυσικά ο εβραίκός λαός δικαιούται να.. κραυγάζει για "δεν ανοίγει κανένα σχολείο στην Παλαιστίνη γιατί τα παιδιά είναι νεκρά". Έτσι κύριε Παπαδημούλη.

3ον: Καμιά ερώτηση για τους 1619 αγνοούμενους που η τουρκική θηριωδία... δημιούργησε θα κάνετε κύριε Παπαδημούλη ή και αυτό είναι.... εθνικιστικό κατάλοιπο;

Και μια ερώτηση μπόνους:
Τι θα έκανε άραγε ο Γρίβας, ο Αυξεντίου, ο Χανδρινός και ο Μπικάκης αν άκουγαν τον Παπαδημούλη;
τους!

Υ.Γ.
Ανάμεσα στα τραγελαφικά που αναφέρει ο Παπαδημούλης υποβόσκει και μια μεγάλη αλήθεια. Οι Ειδικές Δυνάμεις είναι οι πρόμαχοι των Ενόπλων Δυνάμεων μας στη διάρκεια του πολέμου, έτσι ακριβώς είναι και η Χρυσή Αυγή στο διαρκή αγώνα για την Αναγέννηση του Έθνους απέναντι στον αντεθνικό μαρξισμό-διεθνισμό και τον υλιστικό εθνοκτόνο φιλελευθερισμό.

Paspartoy