Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Το "συνταγματικό" τόξο ΠΑΡΩΝ στο Gay - Pride.... Δείτε τον "πολιτισμό" που στηρίζει και συναναστρέφεται! - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γράφει ο Αινείας 

Αν και η κυρίαρχη είδηση της χθεσινής ημέρας ήταν τα Εθνικιστικά "διόδια" που συνάντησαν οι αναρχομπολσεβίκοι στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να γυρίσουν στην Αθήνα με τα πόδια, χθες είχαμε και το περίφημο φεστιβάλ - εκφυλισμού - στην Αθήνα. Το γνωστό Gay - Pride.


Φυσικά και από ένα τέτοιο γεγονός δε θα μπορούσε να λείψει το "συνταγματικό τόξο" που στηρίζει ανιδιοτελώς τα δικαιώματα των...gay.
Ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης
 
Η ....
περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου
 
Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου
 
 
Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης
 
Θέλετε να διαπιστώσετε ποια όντα - για να μην πω κάτι χειρότερο - "υποστηρίζουν" αυτά τα παρτάλια του "συνταγματικού τόξου"...
 
Άραγε Έλληνα οικογενειάρχη, Ελληνίδα μάνα, πιστέ Ορθόδοξε Χριστιανέ, αυτοί οι άνθρωποι που θέλεις να σε κυβερνούν... Αυτοί να παίρνουν τις αποφάσεις για εσένα και τα παιδιά σου, και να φροντίζουν να δημιουργήσουν μια κοινωνία με τέτοια "πρότυπα".

Απέναντι σε αυτόν τον εκφυλισμό υπάρχει πάντα το ηρωϊκό πρότυπο που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή.. Το πρότυπο έκανε τον Έλληνα να ακμάσει και να δημιουργήσει πολιτισμό.

Αν προτιμάς ωστόσο την κοινωνία του Λεωνίδα-Σούζυ από του Λεωνίδα - πολεμιστή τότε ίσως και να είσαι άξιος της μοίρας σου!