Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Φαίνεται πως ξεκαθάρισε το πράμα και –κατά πάσα πιθανότητα- το Σάββατο πέφτει η αυλαία του θεατρικού έργου «σκληρή διαπραγμάτευση με κόκκινες γραμμές». Έτσι, βέβαιος ότι θα επέλθει συμβιβασμός, δήλωσε ο… σκληρός mister Tsipras


«Η Ευρωπαϊκή ιστορία είναι γεμάτη από διαφωνίες και διαπραγματεύσεις που στο τέλος επέρχεται συμβιβασμός. Μετά τις συνολικές ελληνικές προτάσεις είμαι πεπεισμένος ότι θα φτάσουμε σε συμβιβασμό που θα βοηθήσει την Ελλάδα και την ευρωζώνη να ξεπεράσουν την κρίση».
 

Η δε φράου Μέρκελ, έθεσε το.... ακριβές χρονικό όριο για την επικύρωση του νέου ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: «η συμφωνία για την Ελλάδα πρέπει να κλείσει πριν ανοίξουν οι αγορές τη Δευτέρα».
 

Άρα την Κυριακή, η μνημονιακή συμφωνία θα ψηφιστεί με διαδικασίες εξπρές και από τη Δευτέρα το πρωί το Μνημόνιο της δυστυχίας μας θα είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟ!
 

(ΥΓ): Τα δε «νέο-καραϊσκάκικα» των παπαγάλων, για την «οργισμένη απάντηση του Τσίπρα όταν ο Τουσκ του είπε: the game is over» και την δήθεν προειδοποίηση προς όλους τους ευρωπαίους ηγέτες «Μην υποτιμάτε μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας λαός όταν αισθανθεί ταπεινωμένος», ας τα φάνε οι κουτοχορτοφάγοι για… ορεχτικό! Γιατί από Δευτέρα θα χορτάσουν ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!