Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ – ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΡΙΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ (ΚΑΙ ΒΑΛΕ) ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Tην αρχή έκανε ο Συριζοζουρνατζής Καραμέρος, που ζήτησε να αρχίσουν οι ζουρνάδες επειδή έφυγαν οι Συριζαίοι από τις διαπραγματεύσεις! 
Αυτό το τριτοκλασάτο στέλεχος, που πάει από γκάφα σε γκάφα, επιβιώνει με τόσους μισθούς που εισπράττει από παντού και νομίζει ή ελπίζει ότι θα έχει μια θέση στο ελικόπτερο…. Αμ δε γλυκιέ μου… θα ξεμείνεις εδώ να ....υποστείς την αγάπη του λαού που εξαπάτησες, γιατί κάποτε το θαύμα τελειώνει και κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του και ο κάθε ζουρνατζής παίρνει το ζουρνά…

 Μετά εμφανίστηκε ο έτερος καππαδόκης, πολυθεσίτης και καλοπληρωμένος…!
Μόνο που δεν λέει την αλήθεια στην ανάρτηση του… 
 
Στις πτωχεύσεις συνήθως υποφέρουν περισσότερο οι φτωχοί οι οποίοι εξαθλιώνονται παντελώς. 
 
Η μεσαία τάξη φτωχοποιείται αλλά υποφέρει λιγότερο από αυτούς που αναγκάζονται να ψάχνουν πλέον ότι βρουν στα σκουπίδια. 
 
Οι πλουσιότεροι συνήθως έχουν ευκαιρίες να αυξήσουν τον πλούτο τους εκμεταλλευόμενοι τις αδυσώπητες ανάγκες που γεννά μια χρεοκοπία…
 
Αλώβητη από τη χρεοκοπία όπως και από όλες τις καταστάσεις παραμένει η βλακεία…. Υ.Γ.1: Οι Συριζαίοι, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι και τα άλλα λαμόγια οι πολιτικοί έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Είναι οι μόνοι που δεν φοβούνται!
 
Υ.Γ.2: Κατά τα άλλα, να κατέβει ο λαουτζίκος στο δρόμο να στηρίξει την κυβέρνηση! Ε, ρε αξιοπρέπεια που σας περιμένει όταν ο λαό φάει στην μάπα την μνημονιάρα που του ετοιμάζετε…!