Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Η Αρετή του Αγώνα μας

Το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα εδώ και δεκαετίες ανδρώθηκε και συνάμα γιγαντώθηκε όχι μόνο εντός των γραφείων των τοπικών οργανώσεων, αλλά στους δρόμους και στις πλατείες και γενικότερα όπου χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας.


Ο πολιτικός μας αγώνας χωρίζεται σε επιμέρους τομείς. Στο ιδεολογικό σκέλος το οποίο αποτυπώνεται σε έντυπο υλικό ή σε κάποια ψηφιακή μορφή, που μπορεί κάποιος να την αναζητήσει στην ιστοσελίδα του κινήματός μας.

Υπάρχει όμως και το σκέλος του πολιτικού μας αγώνα, το οποίο απαιτεί άμεσα και απαραίτητα την φυσική μας παρουσία.

Πάντα ήταν δύσκολη η επίτευξη του πολιτικού μας αγώνα, όμως μετά την 28η Σεπτεμβρίου 2013 κάποιοι αποφάσισαν να τον κάνουν δυσκολότερο.

Το καθεστώς της φαυλοκρατίας εγχώριων και ξένων εντολοδόχων προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανακόψει την ανοδική μας πορεία με τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις του Αρχηγού και των λοιπών συναγωνιστών μας.

Αυτό είχε σαν στόχο να αποτρέψει αγνούς συναγωνιστές και πιστούς πολιτικούς στρατιώτες της εθνικής ιδέας από τον έντιμο και νόμιμο πολιτικό αγώνα. Αυτού του είδους οι εξορμήσεις αποτελούν Εθνικό προσκλητήριο ιερού σκοπού. Κάθε Χρυσαυγίτης και Χρυσαγίτισσα γίνεται η φωνή του κινήματος, μεταλαμπαδεύοντας το όραμα της Μεγάλης Ιδέας σε συμπολίτες τους, κάνοντάς τους γνωστές τις ιδεολογικές και πολιτικές μας αφετηρίες.

Θα πρέπει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι οι δράσεις της Χρυσής Αυγής δεν πραγματοποιούνται μόνο σε προεκλογικές περιόδους, όπως τα λοιπά αποκόμματα της κλεπτοκρατίας, τουναντίον ο Αγώνας για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία είναι αδιάκοπος και συνεχής. Ο Χρυσαυγίτης που συμμετέχει στον τίμιο αγώνα του πεζοδρομίου και της πλατείας είναι συνειδητοποιημένος, αποβάλλοντας κάθε παθογένεια φόβου, ντροπής ή ιδιοτέλειας.

Η μαχητικότητα, η συντροφικότητα και η αγάπη για Ελλάδα είναι αναπτυγμένη έντονα. Κάθε συναγωνιστής ενθαρρύνει και προτρέπει τον πολιτικό του σύντροφο να πορευτεί μαζί του στο πεπρωμένο της τιμής με απώτερο σκοπό την Νίκη και την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Ζήτω η Νίκη!
Γεωργακάκης Ιάκωβος
Τ.Ο. Ξάνθης