Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Κατάθεση Ελληνικής Ψυχής από τους Συναγωνιστές Χ. Παππά, Λ. Φουντούλη και Α. Γέροντα - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Ημερίδα «βιωματικού» Εθνικισμού κατέληξε να γίνει η προγραμματισμένη ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, την Τετάρτη 10 Ιουνίου. Τρεις ομιλίες από τρεις ανθρώπους που έχουν έμπρακτα προσφέρει στην Πατρίδα ήταν ό,τι καλύτερο για τους παριστάμενους που από νωρίς είχαν κατακλύσει τα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως.

Βασικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος και έτυχε της αρμόζουσας υποδοχής από τα μέλη της τοπικής κατά την είσοδό του, με συνθήματα και επευφημίες, και τον συμπλήρωσαν αρμονικά ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης και ο Ήρωας, Αλέξανδρος Γέροντας. Και οι τρεις τους μίλησαν για τον Εθνικισμό, έτσι όπως τον ένιωσαν βιωματικά, μέσα από τις θυσίες τους για την τελική επικράτησή του, και για αυτό το λόγο συνεπήραν τους ακροατές που δε σταμάτησαν στιγμή να τους χειροκροτούν.


Αρχικά το λόγο έλαβε ο βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς, ο οποίος εν μέσω συνεχών χειροκροτημάτων ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το γεγονός της ψήφισης του ανθελληνικού νομοσχεδίου περί απόδοσης ιθαγένειας από όλα τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου", πλην της Χρυσής Αυγής, και για το νέο μνημόνιο εξαθλίωσης που φέρνει προς ψήφιση η "πρώτη φορά Αριστερά".

Στους καιρούς τους δύσκολους που έρχονται, ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς ζήτησε ενότητα, πίστη και θέληση, που θα γεννηθεί μέσω της ιδεολογικής κατήχησης από τα μέσα ενημέρωσης του Κινήματος (βιβλία - εφημερίδες - περιοδικά), ώστε να δημιουργηθεί κάτι λαμπρό στο μέλλον. Η ομιλία έκλεισε με το σύνθημα "Όλα για την Πατρίδα", καλώντας τους Χρυσαυγίτες σε συνεχή Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ήρωας Συναγωνιστής μας Αλέξανδρος Γέροντας, καταχειροκροτούμενος από το όρθιο πλήθος, και με βαθιά συγκίνηση υπενθύμισε σε όλους την υποχρέωσή μας, απέναντι στα νεκρά αδέρφιά μας, Γιώργο και Μάνο, να συνεχίσουμε τον ιερό τους Αγώνα, υπό τα λάβαρα του εθνικισμού και με μπροστάρη τον Αρχηγό, Νίκο Γ. Μιχαλολιάκο.

Ο ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης που συνέχισε τη ροή των ομιλιών, αφού συνόψισε τα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα, ζήτησε από όλους να μη ξεχάσουν τα Ιδανικά και τις Αξίες του Ελληνισμού, καθώς με αυτά ως όχημα η "πρώτη φορά Αριστερά" θα είναι και η... τελευταία.

Τέλος, αναγνώστηκε το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Γ. Μιχαλολιάκου. Μήνυμα προτροπής για τον κάθε έναν να συνεχίσει ακατάπαυστα τον Αγώνα, μεμονωμένα, αλλά πολύ περισσότερο μέσα από τη συλλογική δράση των Τοπικών οργανώσεων που αποτελούν τα εθνικά φρούρια της Ελλάδος, ενημερώνοντας τον ελληνικό λαό για τη μάχη που δίνει το Κίνημα μας, εναντίον όλων, να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής, ενώ οι παρευρισκόμενοι εξάντλησαν το βιβλίο του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά, "Οι «λόγοι» που είμαι φυλακή" - που συνέγραψε την περίοδο που ήταν φυλακισμένος για τις Ιδέες του και την Πίστη του στην Ελλάδα, από το διεφθαρμένο καθεστώς της μασονοδεξιάς του Σαμαρά.