Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Το ΣΔΟΕ στη ΝΔ και ο Σαμαράς έτοιμος να πέσει βουτήξει από τον.... 4ο!!

Τελικώς από ότι φαίνεται υπάρχουν έστω και ελάχιστοι... κρατικοί υπάλληλοι, έστω και για επικοινωνιακούς -μικροκομματικούς λόγους, που είναι έτοιμοι να κάνουν τη δουλειά τους.Μετά τα εξώδικα και τις συστάσεις για έξωση από το κτίριο της Συγγρού στη ΝΔ, αλλά και την "στάση πληρωμών" εδώ και πολλούς μήνες στους υπαλλήλους της, το επιτελείο του ΣΔΟΕ ετοιμάζει επιδρομή στα... βιβλία του κόμματος της Συγγρού και αναμένεται να βγάλει αρκετά "λαβράκια", αντίστοιχα με εκείνα του ΠΑΣΟΚ.


Ήδη τα συστημικά ΜΜΕ, που προσκείνται στη ΝΔ προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για τις οικονομικές ατασθαλίες, την μεροληπτική στάση των τραπεζιτών έναντι του Σαμαρά και των δανείων της ΝΔ, αλλά και τις σχέσεις με τους χορηγούς και τα "μαύρα ταμεία".

Διαβάζουμε λοιπόν τα εξόχως αποκλαυπτικά στα "Παραπολιτικά":

Σε έλεγχο των οικονομικών της ΝΔ, προχωρούν άμεσα οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ.  Όπως φαίνεται η.....
περίοδος που το κόμμα της Αξιωνατικης Αντιπολίτευσης, διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με τον ΣΔΟΕ, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί έλεγχος για τον τροπο που έμπαιναν στα γαλάζια ταμεία χρήματα, τόσο από χορηγούς, όσο και από τις τράπεζες.  Σε σχέση με τις τράπεζες, υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν οτι επί των ημερών της ηγεσίας Σαμαρα, υπήρξε μεροληπτική αντιμετώπιση από το σύνολο του τραπεζικού συστήματος.

Αν αποδειχθούν τα παραπάνω μιλάμε για ακόμη μια περίπτωση, μετά από αυτή των ΠΑΣΟΚ - ΛαΟΣ, για σύσταση "εγκληματικής οργάνωσης" και με έναν ακόμη επίσημο τρόπο!

Να θυμίσουμε εδώ σε όλους ότι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κόμμα που ελέχθηκε και δεν βρέθηκε ούτε μια... "μαύρη σελίδα", ούτε ένα χαμένο ευρώ ήταν η Χρυσή Αυγή...
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ σα διαμάντι...!