Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Τ.Ο Βορείων Προαστίων 17/06/2015

Πλήθος κόσμου την Τετάρτη 17/6/2015 στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων.
Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος ενημέρωσε και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους σχετικά με οργανωτικά θέματα όπως επίσης για τις προσεχείς δράσεις της Τοπικής καθώς επίσης και του κινήματος. Επίσης μετέφερε αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους από το πολιτικά διωκόμενο και παράνομα φυλακισμένο Βουλευτή μας, Γεώργιο Γερμενή.


Στην συνέχεια ο συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής Κώστας Αλεξανδράκης μετά το μήνυμα του Αρχηγού προς όλους μας και το ξέσπασμα χειροκροτημάτων, πραγματοποίησε μια άκρως αναλυτική και τεκμηριωμένη ανάλυση επί του Λαθρομεταναστευτικού ζητήματος το οποίο αποτελεί το νούμερο Ένα κίνδυνο για την πατρίδα μας. Ο Συναγωνιστής μετά την αναφορά του στα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στα Νησιά μας και όχι μόνο, με την ανεξέλεγκτη εισβολή Λαθρομεταναστών,  παρουσίασε αδιάσειστα  στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν με το ποιο σαφή τρόπο το προμελετημένο σχέδιο εναντίων της Πατρίδας μας με απώτερο σκοπό την διάλυση του Εθνικού Ιστού και τον ολοκληρωτικό αφανισμό του Γένους μας.

Καταλήγοντας, είναι πλέον όλο και ποιο ευδιάκριτο και στον ποιο ανυποψίαστο πολίτη ότι η μοναδική  Εθνική Αντίσταση στα  σχέδια των ξένων και ντόπιων Ανθελλήνων, είναι η Χρυσή Αυγή. Οι ομιλίες έκλεισαν με το αγωνιστικό ηθικό όλων μας στα ύψη, τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του κινήματος.