Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Κλαίγεται ο «Ποτάμης» γιατί δεν του φτάνει η κρατική χρηματοδότηση: Ας του δώσει δάνειο ο Μπόμπολας!

Την ίδια στιγμή η Χρυσή Αυγή δεν λαμβάνει ούτε ευρώ κρατικού χρήματος!

Δακρύβρεχτη ανακοίνωση στην οποία κλαίγεται για την ποσότητα της κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνει έβγαλε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Η ανακοίνωση αυτή, προερχόμενη από ένα μιντιακό κατασκεύασμα, την ώρα που ο Λαός πένεται και εμπαίζεται από την πολιτική εξουσία, είναι τουλάχιστον προκλητική.


Το κόμμα των καναλιών, από την μία κλαίγεται για την ποσότητα του κρατικού χρήματος που λαμβάνει και από την άλλη προκαλεί τους Έλληνες με την δουλοπρέπειά του στο ξένο παράγοντα. Την ίδια ώρα, η Χρυσή Αυγή τελεί υπό καθεστώς παράνομης και αντισυνταγματικής αναστολής της χρηματοδότησής της και παράλληλα προσφέρει κοινωνικό έργο στους Έλληνες πολίτες, πέρα από τον Αγώνα ενάντια στους πολιτικούς απατεώνες που λυμαίνονται τον τόπο.

Στο κάτω κάτω, αν τον Θεοδωράκη και το μνημονιακό μόρφωμά του δεν αρκείται στην παχυλή κρατική χρηματοδότηση, ας πάρει κανένα «άτοκο δάνειο» από τον Μπόμπολα ή ακόμα καλύτερα από τον Σούλτς και τους λοιπούς διεθνείς τοκογλύφους. Και ας κόψουν, άμα είναι, και μια απόδειξη παροχής υπηρεσιών, για να μην παραπονιέται ο Βαρουφάκης.

Διαβάστε επίσης: 6,3 εκατ. ευρώ για τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου - Εσύ Έλληνα πλήρωνε ΕΝΦΙΑ και χαράτσια!