Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

5 μήνες απλήρωτοι οι υπάλληλοι του κόμματος της ΝΔ με τη δικαιολογία της.... καθυστέρησης της διαπραγμάτευσης του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Μετά τον μεγάλο θόρυβο που προκλήθηκε, όταν την Τετάρτη απλήρωτοι επί πέντε μήνες υπάλληλοι στο κόμμα της ΝΔ απείλησαν με επίσχεση ζητώντας τα δεδουλευμένα τους, οι άνθρωποι του Σαμαρά όχι μόνο «δεν το βούλωσαν», σκύβοντας το κεφάλι τους από ντροπή, αλλά αντιθέτως είχαν το θράσος να πούνε ότι υπεύθυνη για το ζήτημα αυτό είναι η νέα συγκυβέρνηση επειδή δεν έχει δοθεί στη ΝΔ η προβλεπόμενη χρηματοδότηση!



Για την ακρίβεια, τα παπαγαλάκια του Σαμαρά υποστηρίζουν ότι «Ενώ, ήδη, βρισκόμαστε στα μέσα της χρονιάς, δεν έχει δοθεί στα κόμματα η προβλεπόμενη τμηματική επιχορήγηση. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι και η....
καθυστέρηση στην πληρωμή των εργαζομένων στη ΝΔ. Απόλυτα υπεύθυνα είναι τα κόμματα της συγκυβέρνησης». Τα έργα και οι ημέρες της νέας συγκυβέρνησης είναι γνωστά, με την ανικανότητα και την αποτυχία να αποτελούν τα γνώριμα και μόνιμα χαρακτηριστικά της τους πέντε μήνες που βρίσκεται στην εξουσία.

Όχι, όμως ότι φταίει αυτή για τα «φέσια» της ΝΔ στο υπαλληλικό της προσωπικό. Η καθυστέρηση στην πληρωμή των υπαλλήλων της δεν αποτελεί μετεκλογικό φαινόμενο για τη ΝΔ. Τον περασμένο Νοέμβριο, δηλαδή επί συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οι περίπου 200 εργαζόμενοι της ΝΔ ήταν απλήρωτοι επί 3,5 μήνες και είχαν πραγματοποιήσει συνέλευση, απειλώντας μάλιστα με κατάληψη των κεντρικών γραφείων του κόμματος στην Συγγρού. Οι φτηνές αυτές, όσο και γελοίες, δικαιολογίες των «σαμαρόσκυλων», μας υπενθυμίζουν την γνωστή ρήση, ότι δηλαδή πολλές φορές η δικαιολόγηση ενός λάθους είναι χειρότερη από το ίδιο το λάθος.

Και όμως, αυτοί οι ξοφλημένοι, καταχρεωμένοι και αναξιοπρεπείς μπατίρηδες και φαλιρισμένοι της ΝΔ έχουν την θλιβερή ψευδαίσθηση ότι είναι δυνατόν να ξανακυβερνήσουν την Χώρα, ενώ δεν είναι ικανοί ούτε τα του οίκου τους να φέρουν εις πέρας. Θα λέγαμε ντροπή, αλλά ποιος την έχασε για να την βρει ο ευρισκόμενος «στον κόσμο του» Σαμαράς και οι αυλικοί του;
 
Γιώργος Μάστορας