Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ;

Γράφει ο Αντίοχος

Το ότι ο υπουργοπάνος Καμμένος πιάστηκε στα πράσα να ψεύδεται ασυστόλως για τα έξοδα της διαμονής του σε σουίτα του υπερπολυτελούς Four Seasons και τα… λουκούλεια γεύματά του (των 920 ευρώ!!!), είναι η μία παράμετρος.
 
Όμως, υπάρχει κι άλλη μία σ’ αυτή την περίπτωση. Η χρέωση του λογαριασμού του έγινε σε πιστωτική κάρτα American Express. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: σε ποιόν ανήκει η συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα;  Στον ίδιον; Κομματάκι δύσκολο! Γιατί αν του ανήκε, θα έβγαινε από την πρώτη στιγμή και αντί να επιχειρήσει να ξεγελάσει τον κόσμο, υποστηρίζοντας πως πλήρωσε 268 δολάρια τη βραδιά αντί για 1.400, θα αποστόμωνε τους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν το υπέρογκο κόστος της διαμονής του. Θα τους έλεγε: «κύριοι, δικά μου είναι τα λεφτά, όπως θέλω τα χαλάω και δε σας ....
πέφτει λόγος».
 
Μια δεύτερη περίπτωση, είναι να ανήκει η κάρτα στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…), κάτι που σημαίνει ότι όλοι εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώσαμε τα ακριβά γούστα του υπουργοπάνου.
 
Υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση. Να ανήκει η κάρτα σε κάποιον… κουβαρντά ολιγάρχη. Αν είναι έτσι, πρέπει να μάθουμε σε ποιον ανήκει και τους λόγους για τα… κουβαρνταλίκια του, που δε μπορεί να είναι π.χ., ότι του ’δωσε την κάρτα γιατί ο υπουργοπάνος… έχει ωραία μάτια, κ.τ.λ.
 
Επιπροσθέτως, αναπάντητο μένει και το ερώτημα, πόσοι και ποιοι μετείχαν στην αποστολή που τον ακολούθησε στην Ουάσινγκτον και βέβαια, ποιος πλήρωσε τα έξοδά τους.
 
(ΥΓ): Είμαστε σίγουροι 1000%, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απάντηση από τον υπουργοπάνο, για λόγους προφανείς…