Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Λαθρομετανάστες πουλάνε το θάνατο στα ελληνόπουλα με την ανοχή του ΑΠΘ

Στον αρμόδιο εισαγγελέα παραπέμφθηκαν 3 Αλβανοί που συνελήφθησαν εντός του χώρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την δίωξη ναρκωτικών.
Πιο συγκεκριμένα, στην κατοχή τους βρέθηκαν 121 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 625 ευρώ, που φαίνεται να προήλθε από εμπορία ναρκωτικών εντός του χώρου του πανεπιστημίου.

Έπειτα από την σχετική έρευνα των αρμόδιων αρχών προέκυψε ότι οι δυο εκ των τριών αλβανών πέραν της διακίνησης ναρκωτικών έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα και τα διαβατήρια που κατείχαν ήταν με πλαστές σφραγίδες.

Περιττό να αναφερθούμε στις εκατοντάδες πορείες που έχουν γίνει για την μη άρση του πανεπιστημιακού ασύλου από την αριστερά, καθώς ο χώρος του πανεπιστημίου, όπως υποστηρίζουν, είναι ένας χώρος ελεύθερων σκέψεων και ιδεών. Φαίνεται πως πλέον αποτελεί και χώρο ελεύθερης διακίνησης ναρκωτικών.

Φυσικό και επακόλουθο σε τέτοιους αριστεροκρατούμενους χώρους, και με την συνδρομή όλων των πολιτικών παρατάξεων (ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΠΚΣ, ΑΡΕν, ΕΑΑΚ, κτλ) να μην επιτρέπεται η είσοδος της αστυνομίας, αλλά μόνο κατ΄ εντολήν του Πρυτανείου και την ίδια στιγμή να επιτρέπεται η είσοδος παράνομων μεταναστών.

Φαίνεται πως το ΑΠΘ, αποτελεί μια μικρογραφία της ίδιας της κοινωνίας όπως την ονειρεύεται όλο το «δημοκρατικό» τόξο, τωρινών συγκυβερνήσεων αλλά και πρώην, μιας που τα κατάπτυστα νομοσχέδια περί μη ποινικοποίησης της κάνναβης, καθώς και το νομοσχέδιο που δίνει ιθαγένεια σε χιλιάδες λαθρομετανάστες βρίσκει σύμφωνες όλες τις πολιτικές αποχρώσεις.