Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ: Δυναμική δράση στο Μαρούσι - ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ!

Το μήνυμα δόθηκε: Δεν μας λυγίζει η τρομοκρατία – Χρυσή Αυγή σε κάθε γειτονιά - "Αυτές οι πόλεις, αυτές οι γειτονιές, ανήκουνε στους Έλληνες και τους Εθνικιστές"


 Η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποίησε μεγαλειώδη πολιτική δράση στο Μαρούσι της Αττικής και σε κεντρικά σημεία της λεωφόρου Κηφισίας, σπάζοντας τη....
συνωμοσία σιωπής των ΜΜΕ και του φαύλου πολιτικού κατεστημένου.


Σκοπός ήταν η ενημέρωση των πολιτών για το νέο εθνοκτόνο μνημόνιο της Αριστεράς που θα επιφέρει δραματικές οικονομικές επιπτώσεις, καθώς επίσης και την πληροφόρηση των κατοίκων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχθηκαν τον τελευταίο μήνυμα τα γραφεία της Τ.Ο. και ένας Συναγωνιστής μας από τα θρασύδειλα όργανα του καθεστώτος, με την ανοχή της αστυνομίας. 


 Η Λεωφόρος Κηφισίας και το Μαρούσι γέμισαν με φέιγ βολάν, τρικάκια και εφημερίδες του Εθνικιστικού Κινήματος, που μετάφεραν το διττό μήνυμα αντίστασης της Χρυσής Αυγής σε κράτος και παρακράτος, που συγκυβερνούν πια και θεσμικά, με την ανοχή των αστών, πλουτοκρατών, πατριδοκάπηλων των ΑΝΕΛ.

 Τα στενά όλου του Αμαρουσίου δονήθηκαν με το σύνθημα "Αυτές οι πόλεις, αυτές οι γειτονιές, ανήκουνε στους Έλληνες και τους Εθνικιστές" και τα σπίτια γέμισαν εφημερίδες της Χρυσής Αυγής.


 Η απήχηση του κόσμου ήταν θερμότατη, ενώ προτροπή όλων ήταν να συνεχίσουμε τον Αγώνα για να ελευθερωθεί η Ελλάδα, χωρίς να κάνουμε ούτε βήμα πίσω.

 Η Χρυσή Αυγή έχει δώσει όρκο Νίκης και Αντίστασης απέναντι στις προδοτικές πολιτικές και τα έμμισθα παρακρατικά τους όργανα, και η Τοπική Οργάνωση Βορείων Προαστίων θα συνεχίσει πρωτοπόρα τη μάχη για μια Ελεύθερη και Δυνατή Ελλάδα.