Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Βιασμοί γυναικών και κοριτσιών, ξυλαδαρμοί και βασανισμοί υπό την υψηλή εποπτεία του....Αλλάχ! Αυτά προβλέπει το Κοράνι και ο... εισαγόμενος πολιτισμός από Ανατολάς!

Ας διαβάσουμε προσεκτικά το εγχειρίδιο ενός καλού "πολεμιστή του Αλλάχ" και του ISIS - μουσουλμάνων τζιχαντιστών - για να διαπιστώσετε ποιους προστάτευαν και υποστήριζαν οι του "Συνταγματικού τόξου" και ποιους ακόμη και σήμερα οι αριστεριστές αναφέρουν ως "ταξικούς αδερφούς" και θέλουν να τους δώσουν "ελληνική ιθαγένεια".


Ερώτηση 1: Τι είναι η al-sabi; 
Η Al sabi είναι μια γυναίκα, την οποία κρατούν αιχμάλωτη οι Μουσουλμάνοι.

Ερώτηση 2: Γιατί μια al-sabi κρατείται αιχμάλωτη; 
Οι Μουσουλμάνοι έχουν δικαίωμα να την κρατούν αιχμάλωτη γιατί είναι άπιστη. Στις απίστες γυναίκες που αιχμαλωτίστηκαν και κρατούνται στα βάθη του Ισλάμ έχουμε “πρόσβαση”, μιας και ο ιμάμης μάς της μοιράζει.

Ερώτηση 4: Επιτρέπεται να έχουμε σεξουαλική επαφή με αιχμάλωτη; 
“Είναι επιτρεπτό να κάνουμε σεξ με αιχμάλωτη. Ο Αλλάχ ο Παντοδύναμος είπε: (Επιτυχημένοι είναι οι πιστοί) που κρατούν την αγνότητά τους, εκτός από....
τις συζύγους (ή τις αιχμάλωτες και τις σκλάβες)...".

Ερώτηση 5: Είναι θεμιτό να έχεις σεξουαλική επαφή με την αιχμάλωτη, αμέσως μετά τη στιγμή της αιχμαλωσίας της; 
“Αν είναι παρθένα, αυτός (ο αφέντης της) μπορεί να έχει αμέσως σεξουαλική επαφή μαζί της. Αν δεν είναι παρθένα, θα πρέπει πρώτα να καθαριστεί η μήτρα της".

Ερώτηση 6: Επιτρέπεται να πουλήσεις αιχμάλωτη; 
"Επιτρέπεται να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να δωρίσετε αιχμάλωτες και σκλάβες, διότι είναι απλώς ιδιοκτησία, που μπορεί να διατεθεί, εφόσον δεν προκαλεί οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά".

Ερώτηση 9: Αν η αιχμάλωτη μείνει έγκυος από τον ιδιοκτήτη της, μπορεί μετά να πωληθεί; 
“Δεν μπορεί να πωληθεί να πρόκειται να γίνει μητέρα”.

Ερώτηση 13: Είναι θεμιτό να έχεις σεξουαλική επαφή με αιχμάλωτη που δεν έχει μπει στην εφηβεία; 
Είναι θεμιτό να έχεις σεξουαλική επαφή με αιχμάλωτη που δεν έχει μπει στην εφηβεία, αν είναι κατάλληλη. Αν δεν είναι κατάλληλη, μπορείτε να την απολαύσετε, χωρίς σεξουαλική επαφή.

Ερώτηση 19: Είναι θεμιτό να δέρνεις μια αιχμάλωτη; 
Επιτρέπεται να χτυπάς αιχμάλωτη ως μέθοδος πειθαρχίας, αλλά απαγορεύεται ο ξυλοδαρμός που έχει σκοπό την ικανοποίηση του αφέντη. Επιπλέον, απαγορεύεται να τη χτυπήσει στο πρόσωπο”.

Ερώτηση 21: Ποια είναι η τιμωρία μιας αιχμάλωτης που δραπετεύει από τον αφέντη της; 
 Η γυναίκα που δραπετεύει δεν έχει καμία τιμωρία σύμφωνα με τη σαρία του Αλλάχ. Ωστόσο, η επίπληξη θα πρέπει να γίνει με τρόπο που θα είναι παραδειγματικός και θα αποτρέπει άλλες σκλάβες να το σκάσουν!

Υ.Γ.
Προτείνουμε άμεσα οι κοπελιές που βρίθουν από "ανθρωπιστικά" αισθήματα και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον "αγωνιζόμενο μουσουλμανικό λαό" να γίνουν οι... σκλάβες του Αλλάχ για να δουν τη γλύκα του πολυπολιτισμού.

Υ.Γ2
Ακόμη καλύτερα προτείνω να φύγουν άμεσα για να ανταμώσουν τους "ταξικούς αδερφούς" τους μακρυά από τη "ρατσιστική Ελλάδα"!