Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Τις πραγματικές προθέσεις του Ε. Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε άθελά του(;) ο βουλευτής Π. Ρήγας, ο οποίος κατεγράφη από κάμερα της κρατικής τηλεόρασης την ώρα που σκιαγραφούσε από τηλεφώνου την πολιτική κατάσταση του κόμματος.


«Ο Βενιζέλος το ξέρει πολύ καλά, με Σηφουνάκηδες, με Μωραϊτηδες κλπ θα πέσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες, καλύτερα να πάμε σε εκλογές για να τελειώνει αυτή η ιστορία και αυτό το παραμύθι», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αποκαλύπτοντας το αδιέξοδο στο οποίο έχουν βρεθεί τα συνεταιράκια της αντεθνικής Χούντας.

Κι αν κάτι αποδεικνύεται από την προσέγγιση Ρήγα είναι πως ο Σαμαράς απέμεινε μόνος να παλεύει για να μείνει γαντζωμένος στον πρωθυπουργικό θώκο, την ώρα που ο Ε. Βενιζέλος έχει αντιληφθεί πως το πολιτικό του μέλλον συναρτάται από τις εκλογές και τις κινήσεις του Γ. Παπανδρέου. Διόλου τυχαία ως εκ τούτου, δεν ήταν η πρόσφατη συνάντηση με Τσίπρα, όπου τέτοιας φύσεως ζητήματα τέθηκαν επί τάπητος.

Αλίμονο σ' εκείνους που ακόμη πιστεύουν πως οι άθλιοι «σωτήρες» του πολιτικαντισμού εργάζονται για το καλό της Πατρίδος και του Λαού.