Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Η ημερομηνία των εκλογών, ο Σαμαράς, μια έκθεση (Ho.Re.Ca. 2015) και ο Ηλίας που τα γνώριζε εξ' αρχής....

Γράφει ο Αινείας

Η ημερομηνία των εκλογών κλείδωσε και δεν επιδέχεται καμιά αμφισβήτηση. Είναι η 25η Ιανουαρίου 2014.


Το θέμα είναι "γιατί η 25η Ιανουαρίου και όχι η 1η Φεβρουαρίου ή 8η του ίδιου μήνα" που θα φάνταζαν και ένα ικανότερο χρονικό διάστημα για να "πείσουν" τον κόσμο να τους ψηφίσει.

Η εξήγηση είναι μια και απλή.... Ho.Re.Ca. 2015
Η Ho.Re.Ca. 2015 είναι η μεγαλύτερη έκθεση Ξενοδοχείων - Τροφίμων - Ποτών και γενικά του....
κλάδου της εστίασης και της διαμονής που διεξάγεται στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Φέτος πραγματοποιείται με τις συμμετοχές να έχουν εκτοξευτεί και η ημερομηνία έχει κατοχυρωθεί για τις 6 έως 9 Φεβρουαρίου.
Όπως καταλαβαίνετε συμπίπτει με την 3η πιθανή ημερομηνία, ενώ έρχεται και σε σχετική συνάφεια με τη 2η αν χρειαστούν να γίνουν επαναληπτικές εκλογές μια εβδομάδα αργότερα.

Ακριβώς για αυτό το λόγο αν γίνουν εκλογές στις 25 Ιανουαρίου και ταυτοχρόνως χρειαστούν επαναληπτικές πάμε την 1η Φεβρουαρίου, οπότε η Ho.Re.Ca. δε θα....πληγωθεί!

Στην έκθεση Ho.Re.Ca. 2015 συγκεντρώνονται επιχειρηματίες, από αυτούς που "ορίζουν τις τύχες μας" και έδωσαν προσφάτως στο Σαμαρά το μήνυμα ότι "εκλογές μπορείς να κάνεις, αν θέλεις, ΜΟΝΟ στις 25 Ιανουαρίου.", και ο Σαμαράς φυσικά και θα το εφαρμόσει.

Άλλωστε αυτό έλειπε... Να υπερασπιστεί ο Σαμαράς το λαό απέναντι στην... πλουτοκρατία και το χρήμα;! Αν γινόταν αυτό θα είχαμε..."δημοκρατία"!!

Να θυμίσω εδώ ότι όταν πρώτος από όλους το ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης και τότε έπεσαν τα όρνια (ΜΜΕ και λοιποί) να τον ειρωνευτούν με φράσεις του στυλ "αποφάσισε ο Κασιδιάρης 25 Ιανουαρίου εκλογές". Όμως σήμερα είναι οι ίδιοι που "εκεί που έφτυναν γλείφουν" και στα ρεπορτάζ τους παίζουν την 25 Ιανουαρίου ως τη μοναδική ημερομηνία εκλογών που υπάρχει στο τραπέζι.

Υ.Γ.
Το παραπάνω κείμενο είναι αφιερωμένο και σε ορισμένους που νομίζουν ότι η Χρυσή Αυγή "δεν γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις" και "πετά πυροτεχνήματα".

Υ.Γ.2
Το δυστύχημα για το Σαμαρά είναι ότι "θα φάει καλά" και "θα τον πιεί" στις εκλογές που δύσκολα να είναι σε θέση να πάει στη Ho.Re.Ca..