Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Η δωροδοκία του Χαϊκάλη, η πρώην Ραχήλ, η "μωρά παρθένα" - Καμμένος, το μπουρδούκλωμα και τη σήψη της...."δεξιάς" στην Ελλάδα

Γράφει ο Αινείας

Χαμός κυριολεκτικά στη...."δεξιά πολυκατοικία"!
Ο τραπεζίτης πρώην σύμβουλος του Σαμαρά, που έγινε ο εξ' απορρήτων σύμβουλος του σκαφάτου Προέδρου Καμμένου, είναι τελικώς ο άνθρωπος που προσφέρθηκε να "βοηθήσει" τον Χαϊκάλη.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που αποτελούσε μέχρι προσφάτως τον άνθρωπο - κλειδί του Καμμένου για τη σύσταση του οικονομικού προγράμματος των Αν.Ελ., ο άνθρωπος που ήταν κυριολεκτικά και μεταφορικά το "δεξί χέρι" του Καμμένου, και συμμετείχε στις συσκέψεις με τον Τσίπρα και το επιτελείο του, ο άνθρωπος που μύησε τον Καμμένο στα CDS και τις οικονομικές λοβιτούρες του οικονομικού συστήματος, είναι ο άνθρωπος που.... προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη!

Και αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται "κουφά", που να ακούσετε και τη Ραχήλ τι θεωρεί για αυτές τις κατηγορίες..

Ραχήλ Μακρή: «Είναι ντροπή να....
θολώνουν τα νερά σαν τις σουπιές και να εμπαίζουν τη δικαιοσύνη και τους πολίτες για ψηφοθηρικούς λόγους. Η έλλειψη σοβαρών πολιτικών θέσεων και η ανυπαρξία τους στη Βουλή δεν μπορεί να αναπληρωθεί με θωρίες συνωμοσίας».

Η Ραχήλ που κάτι ξέρει από.... καταγγελίες, όντας πρώην εξ' απορρήτων και αυτή του Προέδρου Πάνου, αναφέρει τις καταγγελίες ως... συνωμοσίες, με μόνο στόχο την ψηφοθηρία!

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το γεγονός ότι ο.... Χαϊκάλης καταγγέλλει έναν πρώην...."σύντροφό" του, που υποτίθεται δεν γνώριζε το ποιόν του ο Πρόεδρος του Κόμματος, που σήμερα το παίζει "μωρά παρθένα", που τον είχε ως "δεξί του χέρι"....τότε η λύση της εξίσωσης οδηγεί σε δύο συμπεράσματα.

1ον: Το "δεξί χέρι" κάθε "δεξιού" από το Σαμαρά και τον Μπαλτάκο μέχρι τον Καμμένο και τον Αποστολόπουλο, μάλλον είναι.... κουλό και πρέπει να ΚΟΠΕΙ!

2ον: Πόσο ΣΑΠΙΑ είναι η "δεξιά" στην Ελλάδα;!

Και ένα πιπεράτο για το τέλος:
Ο φερόμενος ως εν δυνάμει χρηματιστής του Χαϊκάλη έγραφε τακτικότατα - πριν γίνει ενεργό στέλεχος των Αν.Ελ. - ως "Δευκαλίων" σε blog που έφερε ως μότο του μαι ρήση του........ΜΑΡΞ!!!!!!!

και επιστρέφω στο ερώτημα...

ΠΟΣΟ ΣΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΕΞΙΑ;!