Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΦΤΥΣΤΕ τους..ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ καλύπτουν και αποσιωπούν τα εγκλήματα Σαμαρά

Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Βασίλης Υψηλάντης από την ΝΔ, Βαγγέλης Αποστόλου από τον Σύριζα, Μαρία Ρεπούση από την Δημάρ, Παναγιώτης Ρήγας από το Πασόκ και Σπύρος Χαλβατζής από το ΚΚΕ. Αυτοί είναι οι "εθνοπατέρες" που θάβουν τα εγκλήματα του Σαμαρά κατά του Πολιτεύματος και της Δημοκρατίας.


Την στιγμή που έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν για τις αποκαλύψεις των βρωμερών μεθοδεύσεων του προδότη πρωθυπουργού, το συνταγματικό τόξο της Βουλής λειτουργώντας ακόμα μια φορά ως....
πλυντήριο επιχειρεί να κρύψει κάτω από το χαλί τα κακουργήματα Σαμαρά.

Κι αν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι λογικό να θέλουν να καλύψει ο ένας τις βρωμιές του άλλου, τα υπόλοιπα ψευτοαριστερά κόμματα απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως λειτουργούν ως το καλύτερο δεκανίκι της καταρρέουσας Χούντας Σαμαρά.

Αλήθεια τι θα πουν στους ψηφοφόρους τους ο Σύριζα, η Δημάρ και το ΚΚΕ που με τις ψήφους τους εμπόδισαν την δημοσιοποίηση του ντοκουμέντου που επιβεβαιώνει τις υπόγειες μεθοδεύσεις Σαμαρά για να παραμείνει στην εξουσία;

Καλύτερα να κρυφτούν στο πιο βαθύ λαγούμι... Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πραγματική ασυμβίβαστη πολιτική δύναμη αντίστασης που συνεχίζεΙ να διατρανώνει: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!