Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Η Τρομοκρατία είναι το τελευταίο ανάχωμα του Σαμαρά για να διασωθεί εκλογικά και πολιτικά...

Κατά τα φαινόμενα, οι τελευταίες απόπειρες εκβιασμού;! Σαμαρά και Ντογιάκου, των ανεξάρτητων και μη βουλευτών ώστε να πειστούν και να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα, δεν έπεισαν, και έτσι λιγότερο από το δύο 24ωρα πριν την 3η και τελική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατία, έχουν συγκεντρωθεί 170 με 172 βουλευτές - το πολύ - που σημαίνει ότι αυτομάτως έχουμε εκλογές.


Έτσι μπήκε σε εφαρμογή το.....plan B των τυμβωρύχων του Μαξίμου που θα έχει 2 σε πρώτο προπαγανδιστικό πλάνο την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των πολιτών με δύο βασικές παραμέτρους.
Την οικονομική και την..."αληθινή" ώστε να θεωρηθεί η Κυβέρνηση της "δεξιάς" ως σωτηρία για τη χώρα που θα την οχυρώσει απέναντί της!

Ένα μικρό δείγμα παίρνουμε ήδη από τους.....
σαμαροφρουρούς του διαδικτύου που είναι οι καλύτερα πληροφορημένοι από όλους καθώς έχουν διασυνδέσεις απευθείας με το Σαμαρά και το μαρξιστή σύμβουλό του Χ. Λαζαρίδη.

Τα δύο κεντρικά άρθρα που διαβάζει κανείς στην ιστοσελίδα τους είναι τα εξής κατατοπιστικά της προπαγάνδας που θα παιχθεί τις επόμενες ημέρες, κατά την προεκλογική περίοδο.

"Σταθερότητα ή χάος. Ελλάδα εντός Ευρωζώνης ή Ελλάδα εκτός"

"Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα. Η Αντιτρομοκρατική έχει πληροφορίες ή τουλάχιστον φοβάται ότι μπορεί κάποιοι ανόητοι «φίλοι» του Ρωμανού, υπό την καθοδήγηση των «σοφών» της εγχώριας τρομοκρατίας, του Ξηρού, της Ρούπα και άλλων ασύλληπτων μελών του Επαναστατικού Αγώνα ή της Σέχτας, θα θελήσουν να έχουν ενεργό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας."

Επίσημα λοιπόν μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο και αναμένεται να έχουμε ορυμαγδό γεγονότων ώστε ο ελληνικός λαός να τρομάξει και να ψηφίσει τους δυνάστες του...

Ωστόσο υπάρχει πια μια ισχυρή μορφή αντίστασης, πνευματική και φυσική, που θα αποτελέσει το σημαντικότερο οχυρό των ελεύθερων Ελλήνων και τη φάλαγγα που θα εφορμήσει προς την εξουσία όταν και θα λήξουν οι "σειρήνες" του καθεστώτος.