Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Η δημοσιογραφία όμηρος των συμφερόντων: Μία οφειλόμενη απάντηση στις συκοφαντίες

Από χθες διακινείται ένα αισχρό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η Χρυσή Αυγή θα αναμένει την δεύτερη ανάγνωση των ονομάτων και ακολούθως θα μπει στην αίθουσα ψηφίζοντας «Σταύρο Δήμα» και αναγορευόμενη σε ρυθμιστή της προεδρικής εκλογής.
Το εν λόγω σενάριο διακινείται κυρίως από δημοσιογραφίσκους του ΔΟΛ, ασχέτως αν αυτοί εμφανίζονται σε κανάλια, προκειμένου να διαδώσουν τα ψεύδη τους.

Δεν τους βγαίνει πλέον κανένα σενάριο για να διαδώσουν, προκειμένου να στηρίξουν ψυχολογικά το ράκος του Μαξίμου, και εν τέλει έφτασαν σε αυτή την πρωτοφανή πολιτική αλητεία να υβρίζουν ανθρώπους που οι σκευωροί έβαλαν στην φυλακή άνευ στοιχείων. Και μιλάμε περί ύβρεως γιατί ύβρις είναι να διαδίδεται ότι κάποιος, ο οποιοσδήποτε, θα στηρίξει την συγκεκριμένη αντεθνική και αντιλαϊκή χούντα.

Θα μπορούσαμε να εξαπολύσουμε μύδρους εναντίον των αισχρών συκοφαντών, καλώντας τους τουλάχιστον να σεβαστούν τα κάγκελα, στα οποία έχει βάλει η «παράγκα Μπάμπη», τον Αρχηγό και τους Συναγωνιστές μας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε επίσης έκκληση στην… τσίπα, δεδομένου ότι έχει ήδη δημοσιευτεί και αποσταλεί, προς άπαντες, δήλωση του ίδιου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, σχετικά με το ζήτημα, η οποία έλεγε:

«Σταθερή και ακλόνητη η Χρυσή Αυγή καταψήφισε την επιλογή της θλιβερής συγκυβερνήσεως Σαμαρά - Βενιζέλου και στην δεύτερη ψηφοφορία, όπως με συνέπεια θα πράξει και στην τρίτη.
Θα πολεμήσουμε την πολιτική του Μνημονίου μέχρι της τελικής απελευθερώσεως της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και η επόμενη νικηφόρα μάχη θα είναι η ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου 2014, η οποία θα ρίξει στα πολιτικά απόβλητα τον Σαμαρά και τον συνέταιρό του Βενιζέλο.»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τις «πληροφορίες» τους τις έδωσε «παλαιός κοινοβουλευτικός» και προφανώς, για να τις κάνουνε εξώφυλλο, τις κρίνουνε ασφαλέστερη πηγή από την δήλωση του ίδιου του Αρχηγού. Στα δημοσιεύματα επίσης αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο «υπόγειας συνδιαλλαγής».

Ας γνωρίζουν τα ανθρωπάκια που συναγελάζονται με τους «παλαιούς κοινοβουλευτικούς» ψεύτες ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τα μούτρα τους. Ούτε συναλλασσόμαστε, ούτε συναγελαζόμαστε με τους δεσμώτες ενός ολόκληρου Έθνους.

Ο Αρχηγός και οι έγκλειστοι Συναγωνιστές βρίσκονται στα Κελιά της Τιμής επειδή δεν προσκύνησαν την χούντα Σαμαρά. Διώκονται από την «παράγκα Μπάμπη» χωρίς κανένα στοιχείο επειδή δεν πρόδωσαν την Πατρίδα και τον Λαό, αρνούμενοι να γίνουν δεκανίκι της αντεθνικής εξουσίας και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Γιατί οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν είναι ανθρωπάκια, σαν του λόγου σας, φοβισμένα και δειλά.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ