Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Θάνος Τζήμερος: "Για γέλια το κατηγορητήριο... Θα αθωωθούν οι Χρυσαυγίτες"

Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, που να μη θεωρεί γελοίο το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής. Άλλοι βέβαια το λένε δημοσίως, κι άλλοι μόνο στις παρέες τους…


Ο Θάνος Τζήμερος είναι ένας πολιτικός φιλελεύθερων αρχών και ως εκ τούτου, μας χωρίζει ιδεολογικό χάος. Ωστόσο, αυτό δε μας εμποδίζει να παραδεχτούμε ότι είναι ένας σοβαρός πολιτικός, ότι έχει το θάρρος της γνώμης του κι ότι έχει πει κατά καιρούς μεγάλες αλήθειες.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, την....
εκ του ασφαλούς άρνηση του Δήμα (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»…) να δεχθεί την ψήφο των χρυσαυγιτών (γνωρίζοντας πως δε θα την έβλεπε ούτε… ζωγραφιστή), ο Θ. Τζήμερος αναρωτιέται αν υπάρχει «συντελεστής ποιότητας» σε κάθε ψήφο και με την ευκαιρία χαρακτηρίζει γελοίο το κατηγορητήριο περί «εγκληματικής οργάνωσης» και προβλέπει την πανηγυρική αθώωση των κατηγορουμένων χρυσαυγιτών. Ιδού:

«Καταλαβαίνω ότι μια ενδεχόμενη υπερψήφιση του Σταύρου Δήμα από την πλευρά των ΧΑυγιτών θα άφηνε πολλές σκιές, ειδικά αν οι υπόδικοι αθωωθούν - που είναι και το πιθανότερο, διότι το κατηγορητήριο είναι για γέλια…».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Εθνικισμός.net