Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Οι «κουμπαράδες» δεν έχουν αδιέξοδα!

Άρθρο από την εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση ο Σαμαράς, ύστερα από την σωρεία των αποκαλύψεων σχετικά με την υπόγεια δράση του, προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος της δημοκρατίας.


Κατά σημαντικότητα πρώτο είναι το γεγονός ότι έχει βάλει αθώους ανθρώπους στη φυλακή, για να πιέσει πολιτικά την Χρυσή Αυγή να γίνει δεκανίκι του. Η αποκάλυψη ότι ο Σαμαράς μίλησε με ανώτατο δικαστικό λειτουργό, διατάσσοντας την προφυλάκιση Βουλευτών και μάλιστα με χυδαίο λεξιλόγιο, συνιστά όνειδος από το οποίο δύσκολα θα ξεπλυθεί το πολιτικό σύστημα της χώρας. Ο λόγος περί του πολιτικού συστήματος ολόκληρου, αφού συνέπραξαν δια της σιωπής ο ΣΥΡΙΖΑ και τα  λοιπά αποκόμματα, σε αυτή την εκτροπή.

Ας πάμε, όμως, στα λιγότερο σημαντικά. Πληθώρα έχουν υπάρξει τελευταία οι καταγγελίες εκατέρωθεν για τον περιβόητο «κουμπαρά». Σε αυτή την κατεύθυνση είναι και η περιβόητη υπόθεση με το βίντεο Χαϊκάλη και όλα τα παρελκόμενα. Απαραίτητη παρένθεση: Ο Καμμένος ας μην κλαίγεται ιδιαιτέρως για το γεγονός ότι ο Ντογιάκος επιχειρεί να «κουκουλώσει» την υπόθεση. Αν ήθελε ο Καμμένος ας ανακινούσε στα πάνελ που ξημεροβραδιάζονται τα στελέχη του το «θαμμένο» ντοκουμέντο με τις διαταγές Σαμαρά. Δεν το έπραξε, κοιτώντας το κομματικό συμφέρον του, οπότε απορίας άξιο γιατί τώρα διαρρηγνύει τα ιμάτιά του.

Ο Σαμαράς με το διάγγελμά του μπορεί να μην κατάφερε το σκοπούμενο, που ήταν να προσελκύσει πρόθυμους να ξεφτιλιστούν ενώπιον ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας. Κατάφερε όμως να περάσει το ζητούμενο σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο και μάλιστα φανερά.

Ξεπερνώντας τον φανερό πανικό του Σαμαρά από το ότι δεν μαζεύονται οι «180» και θα χάσει την πρωθυπουργική καρέκλα, είδαμε ότι ο πρωθυπουργός ευθέως έταξε μέχρι και υπουργεία. Συγκεκριμένα είπε ότι είναι διατεθειμένος να «διευρύνει το κυβερνητικό σχήμα» και να βάλει «και άλλες δυνάμεις» στο «κόλπο».

Κορόιδο θα τον έπιαναν τον Χαϊκάλη αν έπαιρνε τα 2 – 3 εκατομμύρια που λέει ότι του έταξαν. Εδώ το «κασέ» ανέβηκε και έφτασε μέχρι και σε υπουργείο, εκεί που η κάθε υπογραφή κοστίζει. Σχετικές πληροφορίες στον κο. Άκη!

Πέραν των αστεϊσμών, η κατάσταση βρωμάει και βρωμάει πολύ, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να θυμίζει καμβά λερωμένο από σουρεαλισμό και μοντέρνα τέχνη. Από την μία μεριά ο Σαμαράς τάζει υπουργεία στους αποστάτες και από την άλλη μεριά το κλεφτο – ΠΑΣΟΚ βγάζει ανακοίνωση εναντίον των «βόθρων» και της «σαπίλας».

Είναι προφανές ότι ζούμε σε μία περίοδο πολιτικής «αποκαλύψεως». Το πολιτικό σύστημα έχει βρεθεί σε ένα αδιέξοδο που δημιούργησε μόνο του. Από την μία πλευρά είναι παντελώς σάπιο και από την άλλη πλευρά απαιτεί να το ψηφίζει ο κοσμάκης, του οποίου πίνει το αίμα. Είναι σαφές ότι νομοτελειακά θα επέλθει η Κάθαρση, εξίσου σαφές λοιπόν ότι νομοτελειακά θα έρθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Γιατί μονάχα η Χρυσή Αυγή είναι ικανή για την Κάθαρση. Γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή απέδειξε περίτρανα ότι δεν έχει εξαρτήσεις. Γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι θέλει πραγματικά την Κάθαρση. Γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή δέχτηκε την λυσσώδη επίθεση του αμαρτωλού πολιτικού και μιντιακού κατεστημένου, που αντιπροσωπεύει την κόπρο του Αυγεία.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Κώστας Αλεξανδράκης