Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Η στήριξη στην υποψηφιότητα Ντόρας ή Κυριάκου για την αρχηγία της νουδούλας ήταν το θέμα συζήτησης Μητσοτάκη-Καμμένου

Γράφει ο Αντίοχος 

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι σήμερα συναντιούνται ο… μαθουσάλας κόμης Δράκουλας των Χανίων, με τον πρόεδρο Πάνο. Κακώς βεβαίως εξεπλάγησαν όσοι εξεπλάγησαν πραγματικά, διότι ο κοτερόβιος πρόεδρος Πάνος ήταν μια ζωή «παιδί του Μητσοτάκη» - και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε.


Το παρόν γράφεται λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση και δεν περιμένει τις δηλώσεις που θα γίνουν μετά απ’ αυτήν για να επιβεβαιωθεί. Θα επιβεβαιωθεί τον… Φεβρουάριο!

Τι θέλω να πω; Σαφώς και δε θα αλλάξει θέση ο πρόεδρος Πάνος στις επόμενες ψηφοφορίες για πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους. Διότι, αφενός μεν θα γίνει ρεζίλι των σκυλιών και αφετέρου δεν είναι αυτό που θα του ζητήσει ο πολιτικός του… πατέρας. Άλλωστε, η υπόθεση εκλογής προέδρου είναι εδώ και καιρό τελειωμένη και σίγουρα πιστεύω τον πρόεδρο Πάνο, πως δε θα σπαταλήσουν ούτε λεπτό συζήτησης γι’ αυτήν.

Η επόμενη μέρα στη νουδούλα, είναι –κυρίες και κύριοι- το θέμα της συναντήσεως… πατρός και υιού! Η… αγία οικογένεια θα επιχειρήσει να ξαναπάρει το κόμμα στα χέρια της (με την Ντόρα ή με τον Κυριάκο τον… γουρλομάτη – όπως συνέστησαν και οι New York Times…) και ψάχνει για στηρίγματα. Εκείνο, λοιπόν, που θα ζητήσει ο… κόμης από το πολιτικό παιδί της οικογένειας, είναι να έχουν η Ντόρα ή ο Κυριάκος στα χέρια τους ως προεκλογικό ατού στις εσωκομματικές εκλογές που θα ακολουθήσουν το Βατερλώ της νουδούλας στις εκλογές, την επιστροφή των… ασώτων, για την επανένωση της ψοφοδεξιάς. Και σίγουρα, αυτό που ζητάει θα το πάρει, γιατί Μητσοτάκης ειν’ αυτός, τον έχει τον… τρόπο!

(ΥΓ): «Μα, αφού η Ντόρα και ο Κυριάκος είναι μνημονιακοί και ο πανοκαμμένος… αντιμνημονιακός, πως θα ταιριάξουνε;», θα ρωτήσει κάποιος πολιτικά αφελής. Ελάτε τώρα, λεπτομέρειες, αυτά είναι για να κοροϊδεύουνε το λαουτζίκο. Θα δείτε τι ωραία που θα ταιριάξουνε μετά!

Εθνικισμός