Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Κάποιοι στη δίκη των τρομοκρατών έπεσαν στα πολύ μαλακά - Γιατί άραγε; Υπήρχε λόγος;

Γράφει ο Αντίοχος

Ανακοινώθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, οι ποινές για 14 κατηγορούμενους στην τρίτη κατά σειρά δίκη για την αναρχοκομμουνιστική τρομοκρατική συμμορία Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.


Οι ποινές που έπεσαν ήταν από 14 ως 25 χρόνια κάθειρξης («βαρύτατες» σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ) για τους περισσότερους, αλλά όλως περιέργως πολύ μικρές για τα «διάσημα» golden boy Βορείων Προαστίων της παρακρατικής τρομοκρατίας, Μιχαηλίδη και Πολίτη (5 και 6 χρόνια φυλάκισης –και όχι κάθειρξης- αντιστοίχως), που συντομότατα θα αποφυλακισθούν.

Θυμίζουμε, ότι ο Μιχαηλίδης είναι ο διαβόητος «τοξοβόλος» του Συντάγματος, που συνελήφθη μαζί με Ρωμανό και Σία στη ληστεία του Βελβεντού (προσφάτως απείλησε τον Αθανασίου ότι «θα του φάει το λαρύγγι» αν πάθει τίποτα ο φλούφλης Ρωμανός…), ενώ ο Πολίτης, επίσης συλληφθείς στη ληστεία του Βελβεντού και το 2011 συμμετέχων στην ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ήταν προφανώς ο στόχος των τρομοκρατών.

Γιατί άραγε αυτή η κραυγαλέα διαφορά αντιμετώπισης; Λέτε να υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος;

Εθνικισμός