Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ CIA ΓΙΑ ΤΟΝ… ΜΥΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος

 Μετά τους εν Ελλάδι αριστερούς, που κατόπιν… ωρίμου σκέψεως κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες εφοπλιστές… χρηματοδοτούν την Χρυσή Αυγή, το αμερικανικό Business Insider (δηλαδή η CIA) προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και ανακάλυψε ότι ο Πούτιν είναι ο… μυστικός χρηματοδότης της Χρυσής Αυγής!
 
Σ’ ένα ευφάνταστο δημοσίευμα, λοιπόν, το Β.Ι. «αποκαλύπτει» ότι η Ρωσσία χρηματοδοτεί όχι μόνον την Χρυσή Αυγή, αλλά και εθνικιστικά κινήματα έξι χωρών της Ευρώπης, προκειμένου να «εισβάλει» στην Γηραιά Ήπειρο και να καθορίζει τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.
 
Επιπλέον, εμφανίζει κι ένα......
διάγραμμα από το Κέντρο Ευρασιατικής Στρατηγικής (CESI) –βιτρίνα της CIA- που καταγράφει «την αυξανόμενη επιρροή του Κρεμλίνου σε έξι διαφορετικές χώρες», ανάμεσά τους και η Ελλάδα.
Εκτός από την Χρυσή Αυγή, αναφέρονται ως,,, χρηματοδοτούμενα από την Μόσχα, το UKIP της Μ. Βρετανίας, το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας, το Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας, το Jobbik της Ουγγαρίας και το Ataka της Βουλγαρίας.
 
Προφανώς, οι… φίλοι μας οι Αμερικανοσιωνιστές κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια, στην προσπάθειά τους αφενός μεν να κάνουν αντιπερισπασμό για την υποστήριξή τους σε κόμματα της Ουκρανίας, που με την τρέχουσα λογική της «πολιτικής ορθότητας» θεωρούνται «νεοναζιστικά» και αφετέρου να δυσφημίσουν τα ευρωπαϊκά κόμματα που δεν ελέγχουν και που δεν είναι τρόφιμοι των μαύρων ταμείων τους, ως –ντε και καλά- χρηματοδοτούμενα από κάποιους άλλους.
 
Εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή πάντως, είναι γνωστό και στις… γάτες ακόμα αυτού του τόπου, πως ο μόνος χρηματοδότης της είναι το υστέρημα των μελών και φίλων της!