Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Antinews: "Δεν βρίσκονται με τίποτα οι 180... Πάμε για εκλογές και πτώση της Κυβέρνησης"

Όταν η ομολογία της ανικανότητας της Κυβέρνησης των επίορκων να βρουν 180 για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, εκφράζεται από το διαδικτυακό σαμαρικό ιστότοπο ίσως κάθε άλλο ρεπορτάζ να μην έχει καμιά αξία.


Το antinews λοιπόν που εργολαβικά τα τελευταία 5 χρόνια - με το αζημίωτο βέβαια - έχει αναλάβει την στήριξη του ανθρώπου που έχει καταλύσει κάθε συνταγματικό νόμο και "δημοκρατικό θεσμό", παραδέχεται σε άρθρο ότι η αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ούτε 170 βουλευτές, έστω και ντεμί - ντεμί για την Κυβέρνηση και "τα κουκιά δεν βγαίνουν...".

Μια "λαϊκή" έκφραση - σαν αυτή που χρησιμοποίησε ο Πρωθυπουργός για να.....
στείλει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή - που απηχεί όμως τη θλιβερή πραγματικότητα για τον καταρρέοντα Σαμαρά.


Χαρακτηριστικά αναφέρει το εξής:
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εκλογής Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας καθώς τα πάντα είναι ανοικτά. Άλλοι βουλευτές δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν κι άλλοι εκφράζονται θετικά θέλοντας να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές.
Όπως λένε καλά γνωρίζοντες την υπόθεση η κυβέρνηση θεωρεί ότι μπορεί να συγκεντρώσει αυτή τη στιγμή 170 με 172 βουλευτές και αναζητά τους υπόλοιπους 8 με 10. Αν και αυτή τη στιγμή τα «κουκιά» δεν βγαίνουν, εντούτοις κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει.

Κοινώς λοιπόν....Πάμε σε εκλογές καθώς ο Δήμας ήταν η "λευκή πετσέτα" του Σαμαρά που αδυνατεί, σωματικά και ψυχικά, να ανταπεξέλθει και φεύγει ηττημένος από την εξουσία, προετοιμάζοντας το πολιτικό του τέλος.