Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητα Τ.Ο Βόρειων Προαστίων

Τετάρτη 10/12/2014 στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων και ο κόσμος πλέον δεν χωράει ούτε όρθιος.
Διαρκώς νέα πρόσωπα με ισχυρή δυναμική εισρέουν στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Ο Συναγωνιστής και γραμματέας Μπέλλος Μιχάλης πραγματοποίησε εκτενή αναφορά  στις δράσεις της Τοπικής μας αλλά και γενικότερα της Χρυσής Αυγής οι οποίες θα ενταθούν στο άμεσο προσεχές διάστημα. Η Τοπική τίθεται άμεσα σε εκλογική εγρήγορση, με πλήθος κόσμου να προσφέρεται εθελοντικά να συνεισφέρει στο μεγάλο αγώνα που θα δώσει η Χρυσή Αυγή στις επικείμενες εκλογές για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από την Ανθελληνική κυβέρνηση του μνημονίου των τοκογλύφων.

Ακολούθησε άκρως ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση από τον συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, Κων/νο Αλεξανδράκη για τις αποκαλύψεις που ήρθαν σήμερα στο φως από τον Συναγωνιστή και παράνομα φυλακισμένο Ηλία Κασιδιάρη σχετικά με το βρώμικο κύκλωμα των υποτακτικών στον Σαμαρά, «Ανεξάρτητων Δικαστικών Λειτουργών». Η οργή του παραβρισκόμενου κόσμου ειδικά μετά την προβολή του Ηχητικού Βίντεο της συνομιλίας Σαμαρά, να δίνει ευθείες εντολές σε Δικαστικούς με αισχρά λόγια για την παράνομη δίωξη των Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής, ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη.

Η ομιλία έληξε με υπόσχεση από όλους για διαρκή ακατάπαυστο αγώνα μέχρι την τελική Νίκη, τον εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής σε στάση προσοχής.