Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Η ΝΔ παρενοχλεί σεξουαλικά έναν ολόκληρο λαό

Μία περίεργη υπόθεση με άρωμα σεξ και υποκλοπών απασχόλησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2008.
Μια 38χρονη διπλωματούχος τοπογράφος μηχανικός κατέθεσε αγωγή και μήνυση εναντίον του ευρωβουλευτή και σημερινού υποψηφίου της δημοκρατίας, Σταύρου Δήμα, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και για υποκλοπή του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου! Στην αγωγή της η 38χρονη υποστηρίζει ότι ο Σταύρος Δήμας την παρενόχλησε ερωτικά όταν εκείνη τον συνάντησε για να ζητήσει εργασία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και όταν δεν ενέδωσε, ο επίτροπος άρχισε να υποκλέπτει τα ηλεκτρονικά της μηνύματα.

Έξι χρόνια μετά, έρχεται το συγκλονιστικό ντοκουμέντο με την φωνή του ίδιου του πρωθυπουργού, να δίνει εντολές προς την δικαιοσύνη για να «γαμ...ει την Χρυσή Αυγή». Το πρόβλημα είναι ότι ενώ πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, φαίνεται πως αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας (ψυχολογικό, στύσης κτλ), αυτή η εγκληματική οργάνωση παρενοχλεί σεξουαλικά έναν ολόκληρο λαό. Μιλάμε για κανονικό βιασμό.

Το ζήτημα είναι πότε επιτέλους θα αντιδράσουν τα θύματα των νεοδημοκρατικών… ορμών, δηλαδή ο ελληνικός λαός. Θα αφήνει τους (εκ)βιαστές του αντισυνταγματικού τόξου να ασελγούν επάνω τους ή θα κάνει το μεγάλο βήμα για την ανατροπή τους; Η λύση πάντως δεν βρίσκεται στην αλλαγή του… καβαλάρη.

Ο δήθεν σοσιαλιστής Τσίπρας άλλωστε δεν έβγαλε μιλιά για το συγκλονιστικό ντοκουμέντο, υποθάλποντας και αυτός έναν εγκληματία. Η λύση βρίσκεται στο «πρόβλημα»: Να ευνουχίσουν πολιτικά τους δυνάστες της Πατρίδας μέσω της μοναδικής πολιτικής δύναμης που υπερασπίζεται – με κόστος την ίδια ελευθερία των στελεχών της – τον Λαό: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ν.Κ.