Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Εφημερίδα “Ακρόπολη”: Ο Σαμαράς υπέκλεψε το τηλέφωνό του!

Αποκαλυπτικό άρθρο του Άρη Σπίνου για το πώς αντέδρασε ο προδότης πρωθυπουργός μετά την αποκάλυψη της σκευωρίας


Τα έκανε "λαμπόγυαλο" σε συνάντηση που έγινε την Παρασκευή το πρωί στο σπίτι του στην Κηφισιά με τον διοικητή της ΕΥΠ. Τον έβριζε επί 2 ώρες!

Μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να προσπαθεί να υποβαθμίσει τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, ύστερα από το ηχητικό ντοκουμέντο "βόμβα" που γνωστοποίησε την ύπαρξή του ο Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής, αλλά η δυναμική που έχει προκύψει από το γεγονός αυτό είναι άνευ προηγουμένου! Το διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο έχει πλημμυρίσει από την φωνή του Αντώνη Σαμαρά, η οποία όχι μόνο δεν αμφισβητείται, αλλά και επιβεβαιώνεται και από τους ίδιους τους συνεργάτες του!





Λίγες ώρες μετά το σοκ που υπέστησαν όταν άκουσαν με τα ίδια τους τα αυτιά την εντολή του πρωθυπουργού, για να έχουν "αμερόληπτη" δικαστική κρίση οι κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς βγήκε στον αέρα τέτοιο ντοκουμέντο - φωτιά.

Την Παρασκευή το πρωί στο σπίτι του στην Κηφισιά, μακριά από το κέντρο της Αθήνας και τα αδιάκριτα βλέμματα ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τον διοικητή της ΕΥΠ, που ο ίδιος τοποθέτησε στην θέση αυτή, Θεόδωρο Δραβίλλα, ο οποίος πήγε με 2 ακόμη διευθυντικά στελέχη που χειρίζονται την προστασία των απόρρητων επικοινωνιών αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού. Στην ίδια συνάντηση ήταν και 3 στενοί συνεργάτες του Σαμαρά. Εμφανώς εκνευρισμένος και με εμφανή τα σημάδια της αϋπνίας από το σοκ που είχε υποστεί καλημέριζε τους συμμετέχοντες στη συνάντηση με "γαλλικά".

Τα στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προσπαθούσαν να του εξηγήσουν τους πιθανούς τεχνικούς τρόπους που έγινε η υποκλοπή, αλλά ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να ακούσει κανέναν αφού συνεχώς πηγαινοερχόταν στο σαλόνι του σπιτιού του γεμάτος νεύρα! Πηγές της Κατεχάκη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η υποκλοπή έγινε με έναν και μόνο τρόπο και μιλώντας στην "Ακρόπολη" έδωσαν την δική τους εξήγηση. "Δεν ήταν παγιδευμένο το τηλέφωνο του Σαμαρά αλλά του συνομιλητή του. Αυτό είναι πολύ πιθανό να το έχουμε κάνει και εμείς. Όχι λειτουργώντας από δόλο αλλά κατόπιν δικαστικού βουλεύματος. Τα τελευταία 2 μόνο χρόνια με δικαστικά βουλεύματα έχουν πραγματοποιηθεί νόμιμες συνακροάσεις σε 9500 κινητά τηλέφωνα. Αυτά τα αιτήματα τα υποβάλλουν στον αρμόδιο εισαγγελέα οι αρχές ασφαλείας αλλά τα ζητούν και δικαστικοί λειτουργοί που διερευνούν υποθέσεις. Δεν αποκλείεται ο συνομιλητής του Σαμαρά να ήταν ένα από τους 9500".

Όπως επισημαίνει στην εφημερίδα μας γνώστης του παρασκηνίου αυτών των μεθοδεύσεων "αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε μιλάμε για σούπερ υπερκοριό ξένης μυστικής υπηρεσίας που γκρέμισε ότι ομπρέλα προστασίας είχαμε φτιάξει". Υπάρχει όμως και μια δεύτερη σκέψη που μεταφέρουν στην "Ακρόπολη" στελέχη που προέρχονται από την ΕΛ. ΑΣ. Όσοι γνωρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί αλλά και "τεχνικές λεπτομέρειες" που έγιναν αντιληπτές από τους κωδικούς της ανάρτησης του ηχητικού ντοκουμέντου θεωρούν πολύ πιθανό η συνακρόαση να πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια "προστασίας του πρωθυπουργού" από τους συνομιλητές του! Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος είχε ζητήσει προκειμένου να ξέρει τι του γίνεται να "πιαστούν" τα τηλέφωνα συγκεκριμένων υπουργών και παραγόντων "ευαίσθητων πόστων"! Σε αυτό το σενάριο καταλήγουν αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής κάνοντας και 2 παρατηρήσεις.

Α) Το γεγονός ότι δεν ακούγεται η φωνή του συνομιλητή γίνεται προφανώς για να μην "καρφωθεί" το παγιδευμένο τηλέφωνο. Ο Σαμαράς όμως γνωρίζει σε ποιον έδωσε την εντολή. Αυτό το σενάριο δημιουργεί και τον μεγάλο εφιάλτη! Άρα υπάρχει καταγεγραμμένη και η εντολή που δόθηκε από τον ενδιάμεσο στον "Παναθηναϊκάκια"!

Β) Η συνομιλία με τεχνικούς τρόπους διαπιστώθηκε ότι έγινε όταν το κινητό του πρωθυπουργού βρισκόταν εκτός Ελλάδος. Όταν βρίσκεται στο εξωτερικό στελέχη της ΕΥΠ, βρίσκονται μαζί του με το γνωστό βαλιτσάκι ανά χείρας και μπλοκάρουν κάθε συνομιλία του για αποδεικτικό αρχείο. Αυτό που φοβούνται πλέον στο Μέγαρο Μαξίμου είναι το τι θα ακολουθήσει. Τι άλλο υλικό υπάρχει. Ποιοι το έχουν, σε ποιους θα το δώσουν και πότε;

Το χειρότερο όμως όλων είναι η διάπραξη κακουργημάτων που προκύπτει ενδεχομένως από αυτές τις συνομιλίες και ως γνωστόν αυτά δεν παραγράφονται!