Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Παπαμιμίκος: Προεκλογικά θα τσακωνόμαστε με το ΠΑΣΟΚ μπας και κοροϊδέψουμε κανέναν ότι δεν είμαστε ίδιοι

Δεν μάθαμε τελικά τι έγινε με την έρευνα του ΣΔΟΕ για την ΜΚΟ του Ανδρέα Παπαμιμίκου, Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, όμως συχνά πυκνά έχουμε διάφορες απόψεις του, οι οποίες απηχούν τη βούληση της χούντας Σαμαρά. Σχετικά με την έρευνα ίσως ξέρει κάτι η παράγκα του Μπάμπη. Θυμίζουμε:


Η τελευταία του δήλωση είναι ότι στη ΝΔ αντιλαμβάνονται την απέχθεια που νιώθουν οι εναπομείναντες ψηφοφόροι του αποκόμματός τους από την συνεργασία με το κλεπτο – ΠΑΣΟΚ.  

Έτσι το νέο κόλπο που ετοιμάζουν είναι μετά την αποτυχία της προεδρικής εκλογής να αρχίσουν να... τσακώνονται μπας και ξεγελάσουν κάποιο αφελή για να τους ψηφίσει.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά» είπε: «Η προγραμματική συμφωνία που έχουμε με το ΠΑΣΟΚ ταυτιζόταν με την ολοκλήρωση της κυβερνητικής τετραετίας. Προφανώς, αν πάμε σε πρόωρες εκλογές, ολοκληρώνεται αυτόματα. Μπορεί να συνεργαζόμαστε εδώ και 2,5 χρόνια, ωστόσο δεν ταυτιζόμαστε»

Αυτό, βεβαίως, θυμίζει την παλαιότερη δήλωση της Βούλτεψη για την περιβόητη προεκλογική «δέσμευση» Σαμαρά ότι θα... κάνει εξεταστική για το μνημόνιο. Θυμίζουμε τι είχε πει τότε η ανεκδιήγητη Βούλτεψη: «Εμείς είπαμε ότι θα γίνει μία και μόνη εξεταστική επιτροπή, όταν ζητούσαμε αυτοδυναμία από τον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός αποφάσισε ότι δεν θα δώσει αυτοδυναμία σε κανέναν και επομένως αποφάσισε υπέρ κυβερνήσεων συνεργασίας».