Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Η (δήθεν…) «αντιτρομοκρατική» ειδοποιεί τρομοκράτη με «διαρροή» στα ΜΜΕ: κρύψου πριν σε πιάσουμε

Γράφει ο Αντίοχος

Βίντεο με τον τρομοκράτη που τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank στην οδό Κ. Παλαιολόγου, στο Χαλάνδρι, «διέρρευσε» στα ΜΜΕ, ότι έχει στα χέρια της η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική»:


«…Ο μηχανισμός τους δεν λειτούργησε και έτσι έδωσε την ευκαιρία στην αντιτρομοκρατική να τον έχει σχεδόν αυτούσιο στα χέρια της.

Δεν είναι όμως το μόνο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί. Εκτός από την τράπεζα – στόχο στο σημείο υπάρχει και άλλο υποκατάστημα άλλης τράπεζας. Μια από τις κάμερες ασφαλείας του διπλανού υποκαταστήματος λοιπόν ήταν στραμμένη στο ... σωστό σημείο. Έτσι ο τρομοκράτης που πήγε και τοποθέτησε το σακίδιο με τον εκρηκτικό μηχανισμό καταγράφηκε από τη συγκεκριμένη κάμερα και το υλικό αυτό βρίσκεται στα χέρια της αντιτρομοκρατικής».

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική» ειδοποιεί μέσω της «διαρροής» τον προφανώς παρακρατικό τρομοκράτη να εξαφανιστεί πριν τον πιάσουν.

Επιπλέον, στο καθεστωτικό «Βήμα» δίνεται και η πλήρης περιγραφή αυτού που αποτύπωσε η κάμερα (πως ήταν και τι ακριβώς φορούσε), για να εξαφανιστεί ο συγκεκριμένος κι όχι κάποιος άλλος σύντροφος: «Ένα άτομο μετρίου αναστήματος, αδύνατο που φορούσε λευκό κράνος, μαύρο-κοντό μπουφάν και σκουρόχρωμη φόρμα με μια κάθετη ρίγα, εικονίζεται στο βίντεο που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ να τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό».

Έτσι λειτουργεί το κόκκινο παρακράτος της χουντάρας Σαμαρά!
Εθνικισμός