Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ράκος ο Σαμαράς στην Κ.Ο. της ΝΔ - Αυτός ο ανισόρροπος θα μας γ@@@σει;

Σε έναν οχετό ψεύδους και αθλιοτήτων επιδόθηκε αυτός που κατέλυσε το Πολίτευμα της χώρας, μιλώντας στην κοινοβουλευτική συμμορία της ΝΔ.
Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν τόλμησε καν να διαψεύσει το ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας και αποδεικνύει την ωμή και αντισυνταγματική του παρέμβαση στην δικαστική εξουσία.

Ο δικτατορίσκος που παίρνει τηλέφωνο δικαστικούς διατάζοντάς τους να γ@μήσουν τους Χρυσαυγίτες -και η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη δεν έχει επέμβει ακόμα!- εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά πολιτική τρομοκρατία εις βάρος του Ελληνικού Λαού, θέτοντας το κίβδηλο δίλημμα «Σαμαράς ή χάος». Αυτό το κλίμα άλλωστε, είχαν φροντίσει να καλλιεργήσουν και τα ξεφτιλισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία βομβαρδίζουν με ασύστολα ψεύδη τη κοινή γνώμη, σύμφωνα με τις εντολές του Μαξίμου.

Παρουσιάζοντας την οικονομική καταστροφή ως ανάκαμψη και το οικονομικό και κοινωνικό τέλμα ως σταθερότητα, η οποία μάλιστα μας οδηγεί στην μετά-Μνημόνιο εποχή, ο παράφρων δικτατορίσκος υπέπεσε σε αντιφάσεις: από τη μία στάθηκε επιφυλακτικός απέναντι στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που τον δείχνουν να καταρρέει, από την άλλη όμως χρησιμοποίηση κατ' εξακολούθηση μάλιστα το υποτιθέμενο εύρημα των δημοσκοπήσεων πως «η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν θέλει εκλογές»!

Επισήμανε ως εκ τούτου, μέσα σε μια από τις γνωστές κρίσεις αλαζονείας του, το εξής: «θα τιμωρηθεί από τον ελληνικό λαό εκείνος που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές», αποδεικνύοντας όχι απλώς πως ζει σε μια εικονική πραγματικότητα αλλά επιπλέον ότι επιδιώκει να την επιβάλλει και στην ελληνική κοινωνία. Σε αυτή την επιδίωξη βεβαίως, έχει την αμέριστη συμπαράσταση και συνέργεια του δημοσιογραφικού υποκόσμου.

Όσο περισσότερο νιώθει να φτάνει στο πολιτικό φινάλε ο δικτατορίσκος Σαμαράς, τόσο πιο πολύ θα ενσπείρει τα τρομοκρατικά διλήμματα στον Ελληνικό Λαό. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες, λέει ο θυμόσοφος Λαός μας. Όσα διέταξε τον επίορκο δικαστικό να πράξει κατά της Χρυσής Αυγής , θα τα λουστεί από τη μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ!