Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Γελάνε και οι μαϊμούδες: Ξεσάλωσαν με τα «ψαλίδια» στην Σαμα-Rass

Το ποια είναι η Rass και τι συμφέροντα εξυπηρετεί το γνωρίζει το πανελλήνιο. Επίσης ένα ακόμη γεγονός που γνωρίζει ο καθείς είναι ότι η εν λόγω εταιρία πρέπει να βραβευτεί όπως ο Σαμαράς από τον Μοσέ Καντόρ για τον «αγώνα ενάντια στην Χρυσή Αυγή».
Η εν λόγω εταιρία θυμίζουμε έχει δάφνες αντεπιστημονικότητας, αναξιοπιστίας και φερεφωνισμού, τις οποίες κέρδισε επαξίως στις εκλογές του 2012 όταν έδινε στην Χρυσή Αυγή 3,1%, λίγο πριν αποκαλυφθεί το 7% που συντάραξε το πολιτικό σύστημα.

Διαχρονικά η Rass κόβει το μισό ποσοστό της Χρυσής Αυγής, ενώ παραλλήλως έχουμε πολλές καταγγελίες από συμπολίτες μας, τους οποίους προπηλάκισαν λεκτικά και τους κλείσανε το τηλέφωνο από την Rass όταν άκουσαν για Χρυσή Αυγή. Με τέτοιες μεθοδεύσεις νομίζουν τα ανδρείκελα του Μαξίμου ότι θα σώσουν την κυβέρνηση. Όμως, φαίνεται ότι μέσα στον πανικό τους, τους ξέφυγαν ακόμα και τα «ψαλίδια».

Την ίδια ώρα που όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την φανερή άνοδο της Χρυσής Αυγής και όλοι οι αναλυτές σημειώνουν ότι είμαστε κοντά στην δεύτερη θέση, απειλώντας την ΝΔ, η Rass έρχεται για να αναδείξει ως τρίτη πολιτική δύναμη το… ΚΚΕ! Δεν σας κάνουμε καθόλου πλάκα. Η εταιρία – μαϊμού που ντροπιάζει την επιστήμη της στατιστικής έδωσε τα παρακάτω στοιχεία:

ΣΥΡΙΖΑ: 24,1%
ΝΔ: 23,7%
ΚΚΕ: 6,3%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6,1%
ΑΝΕΛ: 4,7%
ΠΑΣΟΚ: 4,5%
ΔΗΜΑΡ: 3,4%

Για να καταλάβετε πόσο μεγάλος πανικός έχει καταλάβει την Σαμα-Rass, σας παραθέτουμε την δημοσκόπηση της Palmos Analysis, η οποία έγινε κατά παραγγελία του Κούλογλου, ο οποίος ως γνωστόν παθαίνει αλλεργία, μόνο που ακούει το όνομα «Χρυσή Αυγή».

ΣΥΡΙΖΑ: 22,5
ΝΔ: 17,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7%
ΑΝΕΛ: 4,6%
ΚΚΕ: 4,1%
ΠΑΣΟΚ: 3,8%
ΔΗΜΑΡ: 2,8%

Γίνεται αντιληπτό σαφέστατα ότι και οι δύο εταιρίες κόψανε κατά παραγγελία ποσοστά από την Χρυσή Αυγή, όμως της Rass της ξέφυγε το ψαλίδι και έγινε για άλλη μία φορά ρεζίλι.