Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Εγκληματική συμμορία ΝΔ: συνελήφθη γαλάζιο αρχιστέλεχος για εκβιασμό και δωροδοκία

Ακόμη μια σαφή και ξεκάθαρη απόδειξη για το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία συνιστά μια σκληρή εγκληματική συμμορία υπό το μανδύα του πολιτικού κόμματος , είχαμε σήμερα με τη σύλληψη γαλάζιου αρχιστέλεχους για εκβιασμό!



Ο πρόεδρος του νοσοκομείου συνελήφθη από αστυνομικούς έχοντας στην κατοχή του 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Πρόκειται για μίζα την οποία απαίτησε και έλαβε από ιδιωτική εταιρεία, προκειμένου να υπογράψει την ανανέωση της σύμβασής της με το νοσοκομείο. Για τον εκβιασμό είχε ενημερωθεί η αστυνομία η οποία και προχώρησε στη σύλληψή του αμέσως μετά τη λήψη των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων.

Το εν λόγω γαλάζιο αρχιστέλεχος είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και χρόνια πολιτευτής του κόμματος. Έχει εκλεγεί με δημοτικούς συνδυασμούς της ΝΔ δημοτικός σύμβουλος, ενώ έχει υπάρξει και υποψήφιος δήμαρχος. Στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2004, υπήρξε υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών με την εγκληματική συμμορία Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την αρχή της ισονομίας, αναμένεται η ποινική δίωξη του προέδρου της εγκληματικής συμμορίας ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, του αμέσως πολιτικού προϊστάμενου του τομέα, Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και άλλους για τους οποίους πιθανώς θα προκύψουν ευθύνες από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη.

Ο Ελληνικός Λαός παρακολουθεί άφωνος την εξάρθρωση της εγκληματικής συμμορίας που δρούσε υπό μορφή κόμματος του κοινοβουλίου, ενώ η Δικαιοσύνη αναμένεται να επισπεύσει τις διαδικασίες ρίχνοντας άπλετο φως στην υπόθεση. Πληροφορίες ότι η Βουλή και ο Πρόεδρός της εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης της εγκληματικής συμμορίας της Νέας Δημοκρατίας, δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί. Πέραν του εκβιασμού και του χρηματισμού του εν λόγω νεοδημοκράτη τα οποία είναι πραγματικά περιστατικά, τα υπόλοιπα είναι όσα θα ίσχυαν σε ένα σοβαρό Κράτος.

Καθότι όμως το αντισυνταγματικό τόξο έχει δημιουργήσει ένα σάπιο, αντεθνικό κρατικό μόρφωμα το οποίο «ελέγχεται» από μια τυφλή δικαιοσύνη, τίποτα από τα ανωτέρω δεν θα συμβεί.

Αφήνουμε στη χλεύη του Ελληνικού Λαού, τους πραγματικούς εγκληματίες και τις εγκληματικές τους κομματικές συμμορίες που ρημάζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτά τα κλεφτρόνια, οι απατεώνες ολκής, έχουν το θράσος να κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή! Όμως ο Ελληνικός Λαός δεν έχει καμία αμφιβολία: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!