Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση zougla.gr: Πρώτη με 55,5% η Χρυσή Αυγή στο Δήμο Αθηναίων!

Οι έγκυρες δημοσκοπήσεις του zougla.gr, που προσεγγίζουν πάντοτε την πραγματικότητα περισσότερα από κάθε άλλον, έχουν προκαλέσει πολλά εγκεφαλικά τον τελευταίο καιρό στο καθεστώς.

Το ίδιο συμβαίνει και με την τελευταία δημοσκόπηση της ιστοσελίδας, η οποία δείχνει ότι στο Δημαρχιακό Μέγαρο των Αθηνών θα υψωθεί η σημαία της Χρυσής Αυγής από την πρώτη Κυριακή! Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος του Λαϊκού Συνδέσμου, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης συγκεντρώνει την προτίμηση του 55,5% των Αθηναίων. Αυτό αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων στις θέσεις και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και την οργή του κόσμου για την σκευωρία κατά του Εθνικιστικού Κινήματος και την ανυπαρξία των προηγούμενων δημάρχων.

Η ιστοσελίδα δεν δημοσιοποιεί την πρόθεση ψήφου στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση μέχρι να ολοκληρωθεί και η επόμενη διαδικτυακή ψηφοφορία αμέσως μετά τις εορτές, με τη λογική ότι η δημοσιοποίηση δυο κυλιόμενων μετρήσεων παρέχει περισσότερα και ασφαλέστερα στοιχεία. Είμαστε όμως σίγουροι ότι και στην επόμενη δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτο κόμμα!
Αυτό διαφαίνεται εξάλλου και από τα επιμέρους στοιχεία της έρευνας, όπως η μαζική φυγή των ψηφοφόρων της ΝΔ και του Σύριζα προς την Χρυσή Αυγή. Από την καταρρέουσα ψοφοδεξιά έρχεται το 31,7% των ψηφοφόρων που ρίχνει το ανάθεμα στον Σαμαρά.
Από το απόκομμα του Σύριζα έρχεται το 20,3% των ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή, καθώς έχει αποδειχθεί η κίβδηλη αντισυστημικότητα του ροζ επαναστατών και η πλήρης ανυπαρξία του Τσίπρα που έχει δώσει σε όλους "γη και ύδωρ" για να κάτσει στον πρωθυπουργικό θώκο. Λογαριάζουν όμως όλοι χωρίς τον... ξενοδόχο, τον ελληνικό λαό!
Τέλος, ότι περίπου το 10% των ψηφοφόρων πιστεύει ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα είναι πρώτο κόμμα, είναι ενδεικτικό ότι σταδιακά ζυμώνεται η ιδέα στον ελληνικό λαό πως μόνο μια εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή θα βγάλει την Χώρα από το τέλμα!