Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τα παπαγαλάκια τραγουδάνε ακόμα και προαναγγέλλουν... νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα

Πιστοί στο έργο της παραπληροφόρησης και της δημιουργίας εντυπώσεων παραμένουν τα φερέφωνα του συστήματος, τα οποία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για νέα στοιχεία
(που ΠΟΤΕ δεν έρχονται στην επιφάνεια), προσδοκώντας νέες διώξεις. Συγκεκριμένα ο "έγκυρος" ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 Καραϊβάζ μετέφερε:

"Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο κύκλος των εργαστηριακών αναλύσεων στα εγκληματολογικά της αστυνομίας τείνει να κλείσει και στα υπόλοιπα, πλην των βουλευτών δηλαδή, ηλεκτρονικά αρχεία που έχουν κατασχεθεί και όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προκύπτουν νέα στοιχεία φωτιά.

Τα στοιχεία αυτά, πρόκειται να διαβιβαστούν στις ανακρίτριες αν όχι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σίγουρα πάντως πριν κλείσει το πρώτο δεκαήμερο. Θυμίζουμε, ότι μέχρι σήμερα, έχουν δει το φως της δημοσιότητας το περιεχόμενο των υπολογιστών και των usb που κατασχέθηκαν στις κατοικίες του Νίκου Μιχαλολιάκου, αλλά και των βουλευτών Κασιδιάρη, Λαγού και Μίχου.

Τα στοιχεία και τα πειστήρια που έχουν εξεταστεί, όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ανέρχονται σε ποσοστό μικρότερο του 40%, παρ ότι σε εκκρεμότητα παρέμενε η εξερεύνηση του υλικού που κατασχέθηκε στα σπίτια άλλων 20 κατηγορούμενων για την εγκληματική οργάνωση. Από όσα έχουν κατασχεθεί, προς το παρόν, οι πληροφορίες που διαρρέονται ως προς το περιεχόμενο τους είναι εξαιρετικά περιορισμένες, παρ ότι πηγές της αστυνομίας σπεύδουν να τα χαρακτηρίσουν ως ιδιαίτερα σημαντικά.

Αφήνονται ωστόσο υπαινιγμοί ότι θα φωτιστούν ακόμη περισσότερο κάποιες πτυχές της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, όπως η χρήση και η αξιοποίηση πλαστών ταυτοτήτων από αστυνομικούς, ενώ δεν γίνεται καμία αναφορά ή δεν δίδεται καμία απολύτως απάντηση εάν αποκρυπτογραφείται η οδός προς το κρυμμένο οπλοστάσιο της "νεοναζιστικής οργάνωσης".

Το έγκριτο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 αφού λασπολόγησε και συκοφάντησε για ακόμη μια φορά το νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής ευελπιστεί σε νέα στοιχεία, που αν υπάρχουν, θα είναι το ίδιο τραγελαφικά με τα παλιά. Η γελοιότητα όμως δεν σταματά εκεί, αφού συνεχίζουν να μιλούν για το... κρυμμένο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής.

Είναι επόμενο λοιπόν το αριστερό παρακράτος να αλωνίζει την Αθήνα, να γαζώνει πρεσβείες και οι σφαίρες από τα καλάσνικοφ να περνούν πάνω από τα κεφάλια ανυποψίαστων περαστικών, αφού ο Δένδιας συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις έρευνες για τα τανκς της Χρυσής Αυγής!