Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

Στις 20-12-2013, στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Κων/νο Αλεξανδράκη, με θέμα Η  ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ.
Ξεκινώντας την ομιλία του, έκανε μια σύντομη πολιτική ανασκόπηση των τρεχουσών εξελίξεων και των φλεγόντων θεμάτων που ταλανίζουν την σύγχρονη Ελληνική κοινωνία, επικεντρώνοντας στις κατευθυνόμενες και μεροληπτικές αποφάσεις της Ελληνικής  κατ όνομα δικαιοσύνης , η όποια άγεται και φέρεται από τους δούλους και τους υπηρέτες των τοκογλύφων.Κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στην πολιτική δίωξη του Σωκράτη η οποία καλύφθηκε πίσω από κατηγορίες ψευδομαρτύρων της εποχής, παραλλήλισε την σημερινή συμπεριφορά της δικαιοσύνης , η οποία βασιζόμενη σε ανύπαρκτες αποδείξεις και πλήθος ανωνύμων ψευδομαρτύρων, προφυλάκισε τον Αρχηγό ενός νομίμου πολιτικού κόμματος , δύο βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, με το δικαστικό ανοσιούργημα που οδήγησε τον μεγάλο φιλόσοφο να πιεί το κώνειο.

Η οικτρή τύχη και κατάληξη που είχαν όμως όσοι ψευδομαρτύρησαν και πήραν μια τέτοια απόφαση, δικαίωσε τον Σωκράτη ο οποίος σε αναψηλάφηση της δίκης του που έγινε στον Άρειο Πάγο το 2012, δυο χιλιετίες μετά, αθωώθηκε με τις ψήφους του ακροατηρίου αφού οι ψήφοι των δικαστών ήταν ισόπαλες. Έτσι θα καταρρεύσουν και οι σημερινές άδικες και ανυπόστατες κατηγορίες που βαραίνουν το Εθνικιστικό κίνημα, το οποίο μόνο εναντίον όλων  μάχεται για το μέλλον του λαού και της πατρίδας μας.