Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Χέσαιτο γαρ ει μαχαίσετο!

Μετά από τρεις μήνες μιας προμελετημένης και προσχεδιασμένης από ξένα κέντρα και εκτελεσθείσης από τα κόμματα της ξενοκρατίας
και της διαφθοράς αλλά και από τους πληρωμένους λακέδες της δημοσιογραφίας επίθεσης εις βάρος του νόμιμου πολιτικού σχηματισμού Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, η Χούντα του Μνημονίου φέρεται, σύμφωνα με τις διαρροές δημοσιογράφων της φιλελεύθερης πτέρυγας, να βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης της μεγίστης των συνταγματικών εκτροπών τις οποίες έχει διαπράξει, θέτοντας τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και απαγορεύοντας τη συμμετοχή της στις εκλογές.

Οι Τύραννοι της Πατρίδος και του Λαού μας, οι εκπρόσωποι της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου οι οποίοι έχουν δηλώσει υποταγή στους ξένους, είτε αυτοί λέγονται ΗΠΑ, είτε Ισραήλ και σιωνιστικοί οργανισμοί, είτε τραπεζίτες και διεθνείς τοκογλύφοι, εξαπέλυσαν έναν αντισυνταγματικό πόλεμο κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αποβλέποντας στην τρομοκράτηση ή εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού. Ο πόλεμος του Καθεστώτος περιελάμβανε:

τις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος του Αρχηγού και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή

τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού και δύο βουλευτών του Κινήματος

τις παράνομες διώξεις συναγωνιστών μας σε όλη την επικράτεια με μοναδικό τεκμήριο ενοχής τις πολιτικές τους πεποιθήσεις

την στοχοποίηση βουλευτών, στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής από τον πρωθυπουργό και υπουργούς της Χούντας του Μνημονίου, από βουλευτές ανθελληνικών, μαρξιστικών κομμάτων, από συμμορίες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς πλέμπας και από τη συντριπτική πλειοψηφία των καλοπληρωμένων δημοσιογράφων

την άνανδρη και θρασύδειλη δολοφονία δύο Συντρόφων μας, από παρακρατικούς αριστερούς τρομοκράτες

τον καθημερινό επί τρίμηνο βομβαρδισμό της ελληνικής κοινής γνώμης με ψεύδη κατά της Χρυσής Αυγής, δίχως να της δίδεται η δυνατότητα να απαντήσει.

την απαγόρευση σε τρεις εκλεγμένους εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού να ασκήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα βουλευτικά τους καθήκοντα, με συνέπεια να νομοθετεί στην Ελλάδα μια παράνομη Βουλή των 297 βουλευτών

την αντισυνταγματική αναστολή χρηματοδότησης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, δίχως να υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση της Δικαιοσύνης

Όλα τα ανωτέρω συνέβησαν εις βάρος ενός Πολιτικού Κινήματος το οποίο ψηφίστηκε στις εθνικές εκλογές από μισό εκατομμύριο Έλληνες, ενώ σήμερα το υποστηρίζουν, το εμπιστεύονται και το ακολουθούν άνω του ενός εκατομμυρίου συμπατριώτες μας. Παρά ταύτα, οι «δημοκράτες» της μίζας και της διαφθοράς, οι «δημοκράτες» της διάλυσης της υγείας και της παιδείας, οι «δημοκράτες» του ραγιαδισμού και της υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους, έχουν το θράσος να ισχυρίζονται πως η Χρυσή Αυγή προετοίμαζε την κατάλυση του πολιτεύματος.

Κι αν υποθετικά ακόμη, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή επεδίωκε την κατάλυση του πολιτεύματος, θα είχε αναπόφευκτα και για έναν μονάχα λόγο, αποτύχει παταγωδώς: δεν υπάρχει πολίτευμα για να καταλύσει η Χρυσή Αυγή, το έχει προ πολλού καταλύσει η Χούντα του Μνημονίου, δηλαδή οι εγκληματικές συμμορίες όλων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, τόσο οι μπροστινοί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, όσο και τα υποστυλώματα του αντεθνικού Καθεστώτος, Σύριζα, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ και ΑΝ.ΕΛ.!

Η τρίμηνη εκστρατεία παράνομων πολιτικών διώξεων και λάσπης τσακίστηκε πάνω στον ατσάλινο όγκο της Θέλησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος να συνεχίσει τον Αγώνα για την Ελληνική Πατρίδα, την Ελληνική Πίστη και την Ελευθερία του Λαού μας. Κι ο περήφανος Λαός μας, παρά τα σαράντα έτη ακατάσχετης αντεθνικής προπαγάνδας από τους διεθνιστές της Αριστεράς και από τα μαύρα ψοφίμια της πατριδοκάπηλης Δεξιάς, στάθηκε αποφασισμένος κάτω από τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικισμού, αρνούμενος να υποταχτεί στους Τύραννους της Χούντας του Μνημονίου.

Και κάθε φορά που η αδικία γίνεται βίωμα, κάθε φορά που οι παρανομίες του Καθεστώτος των διεφθαρμένων γίνονται πράξη, κάθε φορά που η αντεθνική εξουσία περιφρονεί, εξαθλιώνει και εμπαίζει τους Έλληνες, τότε θες ασυνείδητα θες συνειδητά, ο σκληρά δοκιμαζόμενος, ταπεινωμένος και εξαπατημένος συμπατριώτης μας, φέρνει στη καρδιά, στο νου και στα χείλη του, ένα μόνο πράγμα: τα παιδιά της Χρυσής Αυγής, τους Χρυσαυγίτες που θα ξεβρωμίσουν τον τόπο μας!

Αυτή την πραγματικότητα δεν μπορούν να την απαγορεύσουν με κανένα νομοθετικό τερατούργημα, με καμία συνταγματική εκτροπή με κανένα παράνομο Προεδρικό διάταγμα κι αυτή είναι η πιο μεγαλειώδης, η πιο υπέροχη, η πιο ουσιαστική Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος η οποία θα οδηγήσει και στο πολυπόθητο γκρέμισμα της Τυραννίας της Χούντας του Μνημονίου και κατ' επέκταση στην Τελική Νίκη του Λαού μας!

Επί τρίμηνο, υπέστημεν τα πάνδεινα, το 1/100 εκ των οποίων θα είχε οδηγήσει στη διάλυση οιουδήποτε άλλου πολιτικού σχηματισμού στην Ελλάδα. Όμως εμείς, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, αντέξαμε και σήμερα διαβεβαιώνουμε τους εχθρούς του Ελληνικού Λαού και γι' αυτό εχθρούς του Κινήματός μας, πως θα αντέξουμε κι άλλα τόσα ακόμη! Γιατί τους Χρυσαυγίτες, δεν τους οδηγεί η διαταγή μιας πρεσβείας, ενός ξένου κέντρου εξουσίας, ενός σιωνιστικού οργανισμού, διεθνών τοκογλύφων και εγχώριων μεγαλοεργολάβων, μεγαλοεκδοτών και λοιπών απάτριδων πλουτοκρατών, αλλά μόνο του Ελληνισμού το Φως!

Είδαμε τους υποτακτικούς του εγχώριου κεφαλαίου και των διεθνών τοκογλύφων, τους υπεύθυνους της αυτοκτονίας χιλιάδων συμπατριωτών μας και δολοφόνους ενός ολόκληρου Λαού να οδηγούν στη φυλακή τον Αρχηγό μας, δίχως κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, με μοναδικό του έγκλημα το γεγονός ότι αρνήθηκε να βλέπει το Λαό του να πεθαίνει!

Είδαμε Συναγωνιστές και Συντρόφους μας να οδηγούνται στις φυλακές με μοναδικό τεκμήριο «ενοχής» το γεγονός ότι είναι Εθνικιστές και πιστεύουν στον Λαϊκό Εθνικισμό.

Είδαμε τις πληρωμένες εταίρες του Καθεστώτος της διαφθοράς ή αυτοαποκαλούμενους «δημοσιογράφους» να εκχέουν το αντεθνικό «δημοκρατικό» τους δηλητήριο καλώντας τη Χούντα να μας φυλακίσει και χειροκροτώντας κάθε της παρανομία.

Είδαμε τους «δημοκράτες» της Αριστεράς των τεράστιων καταθέσεων και των «Κουνημάτων» και των προλετάριων της Εκάλης, να χειροκροτούν αφενός τις παράνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου (σαν πιστές μαριονέτες του μεταπολιτευτικού κουκλοθέατρου) και αφετέρου να διακηρύσσουν πως την απάντηση στους φασίστες δεν θα τη δώσει η κυβέρνηση αλλά το «λαϊκό κίνημα». Ατύχησαν όμως τα κρατικοδίαιτα χαμερπή του Καθεστώτος, κόκκινης και ροζ αποχρώσεως, διότι ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει ένα μονάχα λαϊκό κίνημα: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!

Είδαμε δύο Συντρόφους μας, Μάρτυρες του ιερού μας Αγώνος για τον επανελληνισμό της Πατρίδος μας, να Πίπτουν από τις σφαίρες άνανδρων καθεστωτικών πραιτόρων, ήτοι κόκκινων τρομοκρατών.

Τί παραπάνω από αυτά μπορεί να μας τρομάξει; Μέσα σε μόλις ένα τρίμηνο βιώσαμε ως Κίνημα όλο το μένος, το μίσος, τη λύσσα εκείνων οι οποίοι μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ήρθαμε αντιμέτωποι με το στυγνό και αδίστακτο πραγματικό πρόσωπο της Χούντας που εξουσιάζει το Λαό μας, με την παρανομία, με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, με φυλακές, με ανηλεείς διώξεις, ακόμα και με τον Θάνατο. Και εξήλθαμε της τιτάνιας μα συνάμα άνισης σύγκρουσης ζωντανοί και συνεπώς πιο δυνατοί. Κι αν πρωτύτερα είχαμε εκατό λόγους ν' αγωνιζόμαστε με ακλόνητη Πίστη κι ατσάλινη Θέληση για την Τελική Νίκη, πλέον έχουμε χίλιους για να συνεχίσουμε με πολλαπλάσιο ζήλο και φανατισμό για να γκρεμίσουμε οριστικά και αμετάκλητα το αντεθνικό Καθεστώς των επίορκων και των διεφθαρμένων!

Καθότι το Κίνημα παρέμεινε στέρεο ως ογκώδης βράχος έναντι στα κύματα των αντισυνταγματικών και ανήθικων επιθέσεων, η Χούντα του Μνημονίου, λένε οι «δημοκράτες» δημοσιογράφοι- καθηγητές του ψεύδους και της λάσπης, απεργάζεται τρόπο να θέσει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, εκτός νόμου κι εκτός εκλογών. Είναι τούτο συνταγματικό; Βεβαίως όχι, αλλά... «δημοκρατία» δεν έχουμε;

Ακούστε λοιπόν ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου:
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, στέκεται περήφανος, έντιμος, αξιοπρεπής κι αγέρωχος αναμένοντας να αναμετρηθεί επί του πολιτικού πεδίου αντιπαράθεσης με τους υβριστές του. Μάταια αναμένουμε τους δειλούς και τους κιοτήδες: θωρούμε τις ορδές των εχθρών του Ελληνικού Λαού, την πολιτική και οικονομική συμμορία που ρήμαξε την Πατρίδα και εξαθλίωσε τους Έλληνες να τρέχει φοβισμένη. Πρώτος απ' όλους, μπροστάρης στο φευγιό, ο θλιβερός Σαμαράς. Την «ανδρεία» του οποίου, κατέγραψε από τα κατάβαθα της ελληνικής αρχαιότητος ο σπουδαίος Αριστοφάνης:  «χέσαιτο γαρ ει μαχαίσετο» ή όπως θα έλεγε σήμερα σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός: «έτσι και μαχότανε, σίγουρα θα χεζότανε»!

Πλανάται όμως, τόσο ο Σαμαράς όσο και οι συμμορίες που συναποτελούν το εγκληματικό αντισυνταγματικό τόξο, εάν νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν με τη Χρυσή Αυγή. «Ανήρ ο φεύγων και πάλι μαχήσεται», κραυγάζει ο ποιητής Μένανδρος, αυτός που αποφεύγει τη μάχη στο τέλος θα την δώσει! Κι η Χρυσή Αυγή, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα είναι εκεί για να δώσει την Τελική Μάχη και να θριαμβεύσει για την Πατρίδα και το Λαό μας!

Καμία ανακωχή με τους Τυράννους του Ελληνικού Λαού-Νίκη με κάθε τίμημα!

Ευάγγελος Καρακώστας