Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Καλπάζει η Χρυσή Αυγή με 14,3% στη Δυτική Ελλάδα

Ακόμη μια δημοσκόπηση-κόλαφος για τη χούντα του Μνημονίου, η οποία και καταδεικνύει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους η μνημονιακή συγκυβέρνηση
σε συνεργασία με τα κόμματα της Αριστεράς βιάζονται να προχωρήσουν σε νέες αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις προκειμένου να θέσουν τη Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών.

Σε δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία ΚΑΠΑ Research στην Δυτική Ελλάδα στο χρονικό διάστημα από 2 έως 4 Δεκεμβρίου σε δείγμα 1.400 ατόμων, η Χρυσή Αυγή παρά τον βρώμικο πόλεμο των κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου και των φιλελεύθερων και μαρξιστών δημοσιογράφων, βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση με το εντυπωσιακό 14,3%!

Ο Σύριζα ανοίγει την ψαλίδα από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει εγκλωβιστεί από τη μανιοκαταθλιπτική πολεμική του Σαμαρά εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και την ακραία υποτακτική εμμονή στην καταστροφική μνημονιακή πολιτική. Το 23,2% της ΝΔ βρίσκεται βεβαίως πάνω από τις προσδοκίες των στελεχών της Συγγρού, ποσοστό εξωπραγματικό για τα σημερινά δεδομένα, όπου άπαντες διακρίνουν την κάθετη πτώση των ποσοστών της κυβέρνησης πανελλαδικά.

Τα ποσοστά τα οποία δίνει η εταιρεία δημοσκοπήσεων είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ 19%
ΝΔ 15,1%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,3%
ΚΚΕ 5,4%
ΠΑΣΟΚ 4,5%
ΑΝΕΛ 3,4%
ΔΗΜΑΡ 2%
ΑΝΑΠ 35%

Με αναγωγή τα ποσοστά είναι τα παρακάτω:

ΣΥΡΙΖΑ 29,2 %
ΝΔ 23,2 %
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 14,3 %
ΚΚΕ 8,3 %
ΠΑΣΟΚ 6,9 %
ΑΝΕΛ 5,2 %
ΔΗΜΑΡ 3 %

Οι αναλυτές επισημαίνουν πως το υψηλό ποσοστό των αναποφάσιστων υποδεικνύει αυξημένα ποσοστά για τα τρία πρώτα κόμματα στις εκλογές. Εντούτοις, η καταστροφική πορεία της οικονομίας και το αναπόφευκτο οδυνηρό τέλος των ψευδών της κυβέρνησης αναμένεται να οδηγήσει σε κατακρήμνιση των ποσοστών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Κι όλα τα παραπάνω μετά από την τρίμηνη επικοινωνιακή καταιγίδα πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου κατά της Χρυσής Αυγής, με λάσπη, συκοφαντίες, καταπάτηση του Συντάγματος και των Νόμων, τα οποία ως φαίνεται, δεν πτοούν διόλου τον Ελληνικό Λαό να δηλώνει την εμπιστοσύνη του στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.