Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ομολογία Χρυσοχοΐδη: «Εμείς καταστρέψαμε την χώρα, δοξάστε μας»

Πικρές αλήθειες αναγκάστηκε να ομολογήσει ο Μ. Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη στην πάλαι ποτέ – τώρα είναι «βυθισμένη» - ναυαρχίδα του Μνημονίου,
εφημερίδα «Το Βήμα», η οποία διαχρονικά εκπροσωπούσε και προέβαλλε τα συμφέροντα των κατακτητών της Πατρίδας μας, παλαιότερα ως «Ελεύθερο Βήμα» και πλέον ως σκέτο «Βήμα».

Στην συνέντευξη του ο «υπερήφανος ως Έλληνας» Χρυσοχοΐδης, παραδέχτηκε δύο πολύ σημαντικά πράγματα, τα οποία πρέπει να έχουν πάντοτε κατά νου οι Έλληνες. Το πρώτο είναι η παραδοχή πως κατέστρεψαν την χώρα, αφού όπως επί λέξει είπε «μας έφαγε η ψευδαίσθηση των αειφόρων δανεικών», παραδεχόμενος αμέσως και σαφώς ότι αδειάσανε τα ταμεία του κράτους και μετά επεχείρησαν να διατηρηθούν εσαεί στην εξουσία παίρνοντας αλλεπάλληλα δάνεια, τα οποία πλέον καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες.

Το δεύτερο σημαντικό προέρχεται από ένα άλλο σημείο των δηλώσεων του υπουργού που υπέγραψε, αλλά δεν διάβασε το μνημόνιο. Λέει, λοιπόν, σε μία αποστροφή του λόγου του ότι «αυτή τη στιγμή κυβερνάμε πέρα από το πολιτικό κόστος απορρίπτοντας τη φτηνή δημαγωγία. Από το 2010 και μετά οι πολιτικοί που κυβερνούν δουλεύουν ξεκάθαρα για την πατρίδα». Όμως ο Χρυσοχοΐδης πρώτη φορά μπήκε σε υπουργική θέση (ως υφυπουργός τότε…) το 1994 και πρώτη φορά ήταν υπουργός το 1999. Τι θέλει να μας πει, λοιπόν, ότι για 16 χρόνια (1994 – 2010) πολιτευόταν με βάση κάποιο άλλο συμφέρον πέραν αυτού της Πατρίδας; Προφανώς και αυτό θέλει να μας πει και τον πιστεύουμε. Όμως δεν πιστεύουμε ότι αυτό άλλαξε το 2010. Τουναντίον μάλλον εντάθηκε.

Ο Χρυσοχοΐδης, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Χρυσή Αυγή, αφού μόνο η Χρυσή Αυγή δρα ως δύναμη αντίστασης στην δικτατορία των εργολάβων, που έχουν επιβάλλει από κοινού η συγκυβέρνηση του μνημονίου και οι καναλάρχες – ανάδοχοι δημοσίων έργων. Στην δήλωση του επετέθη εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου με όρους πεζοδρομίου, φράσεις που προφανώς εκφράζουν την παιδεία του, το ήθος του και τους όρους του κατασκευαστή του πεζοδρομίου. Θα μείνουμε μόνο στην τελευταία του φράση ότι «κανείς δεν θα έχει ανάγκη τους χρυσαυγίτες αν αλλάξουμε την Ελλάδα» και να του ανταπαντήσουμε ότι η Ελλάδα δεν γίνεται να αλλάξει από έναν υπουργό του βαθέως ΠΑΣΟΚ και τους ομογάλακτούς του, αφού για να επέλθει αλλαγή στην χώρα θα πρέπει επιτέλους οι κλέφτες να πάνε φυλακή.

Υ.Γ.1: Ανατριχίλα προκάλεσε η αναφορά του Χρυσοχοΐδη στον Μάο και στην περιβόητη «Πολιτιστική Επανάσταση» του δεύτερου. Αναφερόμενος στην «σάπια» Ελιά του ΠΑΣΟΚ, ο Χρυσοχοΐδης είπε "Αφήστε 100 λουλούδια να ανθίσουν, 100 σχολές σκέψης να συναγωνιστούν". Αυτή η φράση ανήκει στον Μάο Τσε Τούνγκ. Η φράση αυτή αποτέλεσε την απαρχή διώξεων στην Κίνα που είχαν ως αποτέλεσμα εκατομμύρια νεκρούς. Οι διώξεις αυτές γίνανε ώστε να εδραιωθεί ο Μαοϊσμός στην Κίνα.

Υ.Γ.2: Μιας και μιλάμε για τον Μάο δείτε και ένα βιβλίο που είχε γράψει με "προφητικό τίτλο" για την "δημοκρατικότητα" της συγκυβερνήσεως Σαμαρά - Βενιζέλου