Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Σε κατάσταση πανικού η ΝΔ - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Θέλουν να θέσουν εκτός εκλογών την Χρυσή Αυγή για να αποφύγουν την συντριβή στις Ευρωεκλογές του Μαΐου.


Πριν αναφερθώ στα πολιτικά δρώμενα θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους εσάς, τους ξεχωριστούς Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι διαβάζετε αυτήν την εφημερίδα και είσθε η ψυχή, η «κρίσιμος μάζα» της Χρυσής Αυγής, θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να λιγοψυχήσετε, δεν πρέπει να κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω γιατί πάντοτε το Φως θα νικά το Σκοτάδι. Και αν σήμερα επικρατεί παντού το Σκότος, η ώρα του Αιωνίου Φωτός θα έλθει.

Ευχές, λοιπόν, ολόθερμες μέσα από την φυλακή από έναν άνθρωπο, ο οποίος για τρίτη φορά στην ζωή του (1976 φυλακές Κορυδαλλού, 1978 φυλακές Αιγίνης, 2013 φυλακές Κορυδαλλού) εορτάζει την γέννηση του Θεανθρώπου πίσω από τα σίδερα. Όμως αυτό, το οποίο με θλίβει για το σήμερα είναι γιατί έζησα στα πρώτα μου χρόνια (δεκαετία του ’60) πραγματικά ευτυχισμένα  και ΕΛΛΗΝΙΚΑ Χριστούγεννα. Εορτές αληθινά γεμάτες χαρά, όταν ακόμη κρατούσε η Παράδοση, όταν πίσω από τα ασφαλώς λιγότερα υλικά αγαθά υπήρχε ΑΦΘΟΝΙΑ ΨΥΧΗΣ στους Έλληνες. Μια αφθονία ψυχής, την οποία χρόνο με τον χρόνο δηλητηρίαζε η καταναλωτική ζούγκλα, ο υλισμός, το βρώμικο χρήμα, το οποίο επικρατεί στις ημέρες μας. Μιλώ για εκείνη την εποχή, όπου πράγματι τα πράγματα ήταν δύσκολα, αλλά στις καρδιές των Ελλήνων επικρατούσε το Φως, η Αγάπη, η Πίστη, τα Ιδανικά, το Όραμα. Και σήμερα για πολλούς συμπατριώτες μας τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά σε αντίθεση με το σαφώς ΑΓΝΟΤΕΡΟ παρελθόν επικρατεί μια υλιστική θεώρηση των πάντων γεμάτη δυστυχία.  

ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ, Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Ας επανέλθω στα τετριμμένα των ημερών. Πριν λίγες ημέρες έγινε μια ψηφοφορία στην βουλή με την οποία ψηφοφορία ανεστάλη η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, η προβλεπόμενη από το Σύνταγμα. Ανεστάλη με τις ψήφους κομμάτων, που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια και επιπλέον έχουν… προεισπράξει (!) την δική τους χρηματοδότηση μέχρι το 2017!!! Στην ψηφοφορία αυτή 59 βουλευτές επέλεξαν να είναι απόντες, 5 να δηλώσουν «παρών» και 26 από αυτούς να ψηφίσουν ΟΧΙ. Από τα ΟΧΙ αυτά ξεχωρίζω το ΟΧΙ του Μανώλη Γλέζου, ενός αναμφισβήτητα πολιτικού μας αντιπάλου, ο οποίος όμως έχει γνωρίσει, και μάλιστα με τρόπο σκληρό, τι σημαίνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ. Ο Μανώλης Γλέζος με τις εξορίες και τις πολύχρονες φυλακίσεις είπε ΟΧΙ σε αντίθεση με τους «αριστερούς» του «Λόντον Σκουλ οφ Εκονόμικς»… Αλλά τι να πει κανείς για… «αριστερούς» με επενδύσεις στην Μπλακ Ροκ και στην Στάνλεϋ Μόργκαν;

Η ψηφοφορία αυτή ήταν ένα ακόμη δείγμα του πανικού της Νέας Δημοκρατίας και ειδικότερα του πρωθυπουργού και της παρέας του απέναντι στην συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Έστησαν μια ολόκληρη σκευωρία, πιστεύοντας ότι θα τελειώσουν με την Χρυσή Αυγή, έβαλαν τους «νταβατζήδες» από τα κανάλια τους να μας λασπολογήσουν με τον χειρότερο τρόπο, και το αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ! Επιπλέον ο πολιτικός τους χρόνος τελειώνει, οι Ευρωεκλογές του Μαΐου έρχονται…

Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» υπήρχε ένα άρθρο του Γ. Δελαστίκ με τίτλο «ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ να γίνουν ο… “τάφος” της κυβέρνησης», το οποίο αρχίζει ως εξής: «Πανικός επικρατεί στους κόλπους της κυβέρνησης ενόψει των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου. Όλες οι μυστικές δημοσκοπήσεις προκαλούν αναστάτωση και απερίγραπτο εκνευρισμό στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, καθώς δείχνουν ότι πέραν πάσης αμφιβολίας η εκλογική συντριβή των δυο κυβερνητικών κομμάτων –με κατεξοχήν αδύναμο κρίκο το ΠΑΣΟΚ φυσικά- θα προσλάβει πρωτοφανείς και πολιτικά καταστροφικές διαστάσεις».

Στο ίδιο άρθρο τονίζεται, επίσης, ότι: «Αν το ποσοστό τους κυμανθεί γύρω στο 20% για την ΝΔ και γύρω στο 5% για το ΠΑΣΟΚ, τότε δεν μπορεί να τους σώσει κυριολεκτικά τίποτα! Θα διαλυθεί η κυβέρνηση εν ριπή οφθαλμού και θα ανατραπεί εκ των ένδον».

Επίσης ο Γ.  Δελαστίκ αναφέρει στο κείμενό του ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να θέσει εκτός εκλογών την Χρυσή Αυγή και δεν είναι ο μοναδικός. Τα ίδια έγραψε και ο κ. Μ. Κοττάκης στην «δημοκρατία» και πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι. Με ποιον τρόπο είναι δυνατόν να γίνει αυτό; Μα με ένα ξεκάθαρο συνταγματικό πραξικόπημα. Θα καταργήσουν κατ’ ουσίαν το σύνταγμα, επικαλούμενοι το σύνταγμα, κόβοντας και ράβοντας και ερμηνεύοντας αυθαίρετα άρθρα του Συντάγματος.

«ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ»

Συγκεκριμένα έχουν σκοπό, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να επικαλεστούν το άρθρο 29 και 48 του Συντάγματος. Το άρθρο 29 ομιλεί περί των κομμάτων και αναφέρει ότι αυτά πρέπει να εξυπηρετούν την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος. Και πού είδαν ότι η Χρυσή Αυγή εμποδίζει την λειτουργία του πολιτεύματος, όταν μάλιστα συμμετέχει κατά τα νόμιμα στις εκλογές; Βασίζονται, δε, σε μια αποστροφή μίας δημόσιας ομιλίας μου ότι «δεν μου αρέσουν οι εκλογές». Φυσικά έχουν απομονώσει την φράση μου με την βοήθεια της μονταζιέρας των υπογείων του Μαξίμου, αλλά και πάλι αυτό τι σημαίνει; Μήπως έχουμε ΔΙΩΞΗ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ στην Ελλάδα του 2013 και δεν το ξέρουμε;

Επιπλέον τα ίδια ακριβώς για τις εκλογές λέει και το ΚΚΕ, καθώς και οι περισσότερες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτήν την λογική θα έπρεπε να τεθούν και αυτοί εκτός νόμου. Αυτό ακριβώς, άλλωστε, δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «CRASH» ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Κόκκινος.

Ας μιλήσουμε, όμως, για το άλλο άρθρο του Συντάγματος, το 48, βάσει του οποίου επιδιώκει η Ν.Δ. να μας θέσει εκτός νόμου. Ας δούμε τι αναφέρει το άρθρο 48 για να καταλάβετε ότι η πανικόβλητη Ν.Δ. έχει χάσει κάθε επαφή με την λογική:

«Άρθρο 48  [Εξαιρετικές περιστάσεις]

1. Σε περίπτωση πολέμου, επιστράτευσης εξαιτίας εξωτερικών κινδύνων ή άμεσης απειλής της εθνικής ασφάλειας, καθώς και αν εκδηλωθεί ένοπλο κίνημα για την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος, η Bουλή, με απόφασή της, που λαμβάνεται ύστερα από πρόταση της Kυβέρνησης, θέτει σε εφαρμογή, σε ολόκληρη την Επικράτεια ή σε τμήμα της, το νόμο για την κατάσταση πολιορκίας, συνιστά εξαιρετικά δικαστήρια και αναστέλλει την ισχύ του συνόλου ή μέρους των διατάξεων των άρθρων 5 παράγραφος 4, 6, 8, 9, 11, 12 παράγραφοι 1 έως και 4, 14, 19, 22 παράγραφος 3, 23, 96 παράγραφος 4 και 97».

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας λένε ότι η Χρυσή Αυγή έκανε «ένοπλο κίνημα»! Μα καλά, με τι στοιχεία το λένε αυτό, έχουν τρελαθεί εντελώς; Και είναι δυνατόν να βρεθούν «πρόθυμοι» εκ μέρους της δικαιοσύνης, οι οποίοι θα υποστηρίξουν αυτό; Είδομεν...

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ

Η χούντα του Μνημονίου πιστεύει ότι με μια απλή απαγόρευση θα σταματήσει την Χρυσή Αυγή; Σε αυτό απαντά στο άρθρο του ο καθηγητής Χριστόφορος Βερναρδάκης, άρθρο με τίτλο «ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ», στο οποίο τονίζει: «Ο τρίτος πόλος του κομματικού συστήματος είναι πλέον αναμφισβήτητα ο πόλος της εξτρεμιστικής (και φασιστικής) άκρας Δεξιάς. Εκφράζεται από τη Χρυσή Αυγή, κόμμα που έχει καταφέρει να απορροφήσει τις πολλαπλές πολιτικές και ιδεολογικές παραδόσεις της ελληνικής άκρας Δεξιάς και να τους δώσει ένα αυτοδύναμο πολιτικό βάρος. Η εντεινόμενη κοινωνική κρίση συντηρεί σήμερα έναν εκλογικό πυρήνα του χώρου αυτού που κινείται σε πραγματικά ποσοστά του εκλογικού σώματος γύρω στο 15%. Η ποινικοποίηση του χώρου που προκρίθηκε το τελευταίο διάστημα αποδείχθηκε αναποτελεσματική. Οι κοινωνικές βάσεις αυτού του φασιστικού-ακροδεξιού μορφώματος είναι ισχυρές και μπορούν να εκφραστούν στις εκλογές ακόμη και με άλλες (κομματικές-πολιτικές) μορφές».

Ό,τι και να κάνουν, λοιπόν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και τελικά με τις όποιες απαγορεύσεις τους, ας γνωρίζουν ότι θα μας κάνουν περισσότερο ΔΥΝΑΤΟΥΣ.

Ας γνωρίζουν ότι ο πολιτικός τους χρόνος τελειώνει και ότι στην Ελλάδα που έρχεται, η Χρυσή Αυγή θα είναι πρωταγωνιστής και αυτοί ανύπαρκτοι και ότι δεν θα μπορέσουν να τους σώσουν ούτε οι συνέταιροί τους «νταβατζήδες», ούτε οι μεγάλοι φίλοι και προστάτες τους από τας Ευρώπας και τις Η.Π.Α.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ας το καταλάβουν και δεν μπορούν να μας σταματήσουν ούτε οι διώξεις, ούτε οι απαγορεύσεις.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος