Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Παραδοχή Μεϊμαράκη: Όλα τα κόμματα πίεζαν να κοπεί η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, για να πληρωθούν πιο γρήγορα!

Η υποκρισία του αντισυνταγματικού τόξου αποκαλύφθηκε πάλι, αυτήν την φορά στην σημερινή διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, όπου προέδρευε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.



Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Γιοβανόπουλος διαμαρτυρήθηκε σήμερα για την ταχύτητα και την βιασύνη με την οποία έρχονται τα νομοσχέδια προς ψήφιση στην Ολομέλεια. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Ούτε οι γραμματείς μας δεν προλαβαίνουν να τα φωτοτυπήσουν και να μας τα δώσουν. Πόσο μάλλον να τα μελετήσουμε. Όπως για παράδειγμα αυτό με την αναστολή χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής. Κατατέθηκε Τρίτη απόγευμα και ψηφίστηκε Τετάρτη βράδυ".

Η απάντηση του Μεϊμαράκη ήταν αποκαλυπτική για την βρώμικη συνωμοσία του αντισυνταγματικού τόξου εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε χαμηλόφωνα: "Μα κ. Γιοβανόπουλε όλα τα κόμματα με πίεσαν, να φέρω το συγκεκριμένο νομοσχέδιο το ταχύτερο, ώστε να μπορέσετε να πάρετε τα λεφτά"!

Επειδή ο γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ήταν σε απόσταση και δεν κατάλαβε τι είπε ο Μεϊμαράκης, του ζήτησε να επαναλάβει. Ο πρόεδρος όμως της Βουλής, επειδή κατάλαβε το τραγικό λάθος του, καθώς στην επιτροπή υπήρχε και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, απάντησε: "Μια φορά το είπα. Δεν μπορώ να επαναλάβω"!

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ακόμα και στους πιο δύσπιστους πως το αντισυνταγματικό τόξο συνωμοτεί συλλήβδην εναντίον της Χρυσής Αυγής. Και αυτό δεν γίνεται για να "προστατευθεί η Δημοκρατία" όπως υποκριτικά διατείνονται, αλλά για να σώσουν το σαρκίο τους και δη την τσέπη τους. Η δόση της χρηματοδότησης προς τα κόμματα είχε παγώσει μέχρι να επικυρωθεί από την Βουλή η φωτογραφική, παράνομη και αντισυνταγματική τροπολογία για την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Για ακόμη μια φορά τους απαντάμε πως δεν πτοούμαστε, ο Αγώνας είναι περί αρετής και όχι περί χρημάτων και πως θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους συμπατριώτες μας!