Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Το ψεύτικο δέντρο του συστήματος.

Ήρθαν και φέτος τα Χριστούγεννα. Η πόλη γιορτάζει. Δέντρα στολισμένα με πολύχρωμα στολίδια, φώτα παντού. Όμως εγώ δε νιώθω τη χαρά που ένιωθα άλλες χρονιές.



Τα στολίδια μου φαίνονται τόσο ψεύτικα και υποκριτικά, τόσο γυαλιστερά, σα να θέλουν με τη γυαλάδα τους να σκεπάσουν τη δυστυχία εκατοντάδων χιλιάδων συνελλήνων μας, που δε μπορούν να στολίσουν το δέντρο τους, γιατί δεν έχουν ρεύμα για ν΄ανάψουν τα λαμπιόνια του και γιατί δεν έχουν χρήματα για να βάλουν δώρα από κάτω.

Γι΄αυτούς δεν ήρθαν τα Χριστούγεννα φέτος. Έτσι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βλέπουν από τα κρύα σπίτια τους το ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο του συστήματος, στολισμένο με κουστουμαρισμένους ψευτοπολιτικάντηδες , ψευτομεσσίες, που ασελγούν κατ΄επανάληψη στα ταλαιπωρημένα από την ανέχεια κορμιά των Ελλήνων και τραυματίζουν τις ψυχές τους.

Τα σάπια κλαδιά του είναι γεμάτα με χρυσοποίκιλτα στολίδια για το θεαθήναι… όμως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα… μόνο φρούδες ελπίδες, ψέμματα, υποκρισία, χαμένα όνειρα, προδοσία…Ο Έλληνας που τα προηγούμενα χρόνια τυφλωνόταν από τα πολύχρωμα φωτάκια και τα λαμπερά στολίδια, τώρα βλέπει καθαρά, αφού τα δάκρυα της απελπισίας καθάρισαν τα μάτια του.

Μήπως ήρθε η ώρα να ρίξουμε αυτό το σάπιο δέντρο στην πυρά;

Μήπως ήρθε η ώρα να βάλουμε στη θέση του ένα υγιές, εύρωστο δέντρο χωρίς ψεύτικα στολίδια;

Μήπως ήρθε η ώρα να διώξουμε τους ξενόφερτους αγιοβασίληδες με τα πράσινα, μπλε και κόκκινα ελαφάκια τους;

Μήπως ήρθε η ώρα να βάλουμε στην κορυφή του τη γαλανόλευκη και στα κλαδιά του για στολίδια έργα και όχι λόγια για τον παραμυθιασμένο πληγωμένο μας λαό; NAI. Ήρθε η ώρα. Η ώρα η δική μας, η ώρα που θα ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Συναγωνιστές ακολουθήστε μας και μη φοβάστε. Το έλκηθρό μας είναι ατσάλινο και ο οδηγός μας τιτάνας. Ας συμμετάσχουμε δυναμικά , όπως μπορεί ο καθένας, στον αγώνα μας για να δώσουμε την ευκαιρία στις επόμενες γενιές, στους αγέννητους, να απολαύσουν τη ζωή τους σε μια ελεύθερη Ελλάδα και να αισθάνονται ασφαλείς κάτω από το εθνικό μας δέντρο.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ