Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Οι αρχιτέκτονες του ψεύδους, η Χρυσή Αυγή και μια βράβευση - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας η εικονική πραγματικότητα με την οποία διαστρεβλώνουν βάναυσα την ΑΛΗΘΕΙΑ τα ΜΜΕ του καθεστώτος, κανάλια και φυλλάδες.
Οι τρεις εξουσίες μαζί με την 4η εξουσία, τον Τύπο, είναι προφανές ότι εις ό,τι αφορά τουλάχιστον την Χρυσή Αυγή είναι μία.

Η κατάσταση στην οποία ευρίσκεται σήμερα η Χώρα ζοφερή. Εκατομμύρια Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι οικογένειες, στις οποίες η χούντα του Μνημονίου έχει κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα. Και όμως αντί να σιωπήσουν, βγήκαν τα παπαγαλάκια των καναλιών και είπαν ότι με προσωπική εντολή του πρωθυπουργού θα επανασυνδεθούν άμεσα με ρεύμα οι κατοικίες των αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας, πράγμα το οποίο τελικά δεν συνέβη και επιπλέον ποιος ήταν πρωθυπουργός όταν κοβόταν το ρεύμα; Μα ο ίδιος ο δήθεν «ευαίσθητος ευεργέτης»…

Δεν είναι, όμως, μόνο η φτώχεια, δεν είναι μόνο η κοινωνική διάλυση, η εγκληματικότητα, η ανεργία. Είναι και η εθνική μειοδοσία που σημαδεύει αυτήν την ανάξια εποχή της παρακμής. Πριν λίγες μόνο ημέρες έκανε δημόσιες δηλώσεις ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ερντογάν, δηλώσεις στις οποίες ευθέως είπε ότι η Ελληνική Θράκη και η Θεσσαλονίκη είναι τουρκικές! Στην προκλητική δήλωση Ερντογάν δεν απήντησε ο Σαμαράς, ούτε και ο υπουργός Εξωτερικών Βενιζέλος, δεν είπαν λέξη και μόνο ο εκπρόσωπος του υπουργείου με καθυστέρηση 24 ωρών βγήκε να ψελλίσει μια γενικόλογη και «ψύχραιμη», βεβαίως, απάντηση. Και όχι μόνον αυτό… Λίγες ημέρες μετά ήλθε στην Αθήνα ο μέντορας του νέο-οθωμανισμού Νταβούτογλου, στον οποίο κανένας δεν αναφέρθηκε στις ανθελληνικές δηλώσεις Ερντογάν.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φτώχεια, κοινωνική κρίση, πολιτική εθνικής μειοδοσίας επικρατούν στην Χώρα και μεγάλος ένοχος για όλα αυτά ένα σάπιο και διεφθαρμένο κατεστημένο, το οποίο και ευθύνεται απόλυτα και για τις πρωτοφανείς διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Διώξεις που έχουν σκοπό, αφ’ ενός μεν να εξουδετερώσουν την μοναδική δύναμη ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, που υπάρχει στην Χώρα, αφ’ ετέρου δε να παραπληροφορήσουν, να αποπροσανατολίσουν τον Λαό. Εγράφη σχετικά με αυτό το παρακάτω σε άρθρο στην καθημερινή εφημερίδα «δημοκρατία», η οποία βεβαίως και δεν ανήκει στην Χρυσή Αυγή: «Και επειδή αυτά που πρέπει να ξεχνάει ο κόσμος είναι πολλά, πάντα βρίσκεται το κατάλληλο υπνωτικό, για να το δίνουμε στους πολίτες και να τους κουμαντάρουμε ανάλογα με τα κέφια μας. Στην προκειμένη περίπτωση το καλό υπνωτικό που συνιστούν και οι «επαγγελματίες» του είδους είναι η Χρυσή Αυγή. Στην αρχή την είπαμε εγκληματική οργάνωση, με όπλα, μαχαίρια κλπ., που έρχεται να καταλύσει τη χώρα. Αλλά επειδή η ιστορία αυτή, παρά την προσπάθεια του «σκηνοθέτη», μάλλον δεν βγαίνει, πήγαμε παραδίπλα. Λέμε ότι είναι ναζιστές, οπαδοί του Χίτλερ και άλλα παρόμοια, και βέβαια δείχνουμε στην τηλεόραση ως πειστήρια ακόμα και ιστορικά βιβλία για να φορτίσουμε την κοινωνία και να προσάψουμε το αδίκημα της γνώμης… Αν δεν πιάσει κι αυτό, θα βρεθεί κάτι άλλο στην συνέχεια. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και στην προκειμένη περίπτωση ο στόχος είναι να σωθούν αυτοί που καταλήστεψαν και κατέστρεψαν τη χώρα».

Το παραπάνω δημοσίευμα αναφέρεται στην νέα εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ «ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ»

Αφορμή για την νέα επιχείρηση συκοφαντήσεως της Χρυσής Αυγής τα δήθεν «φοβερά ντοκουμέντα», τα οποία βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας και τα οποία «θυμήθηκαν» μετά από δύο ολόκληρους μήνες οι αρχές. Ανάμεσα σε αυτά φωτογραφίες, που έχουμε δημοσιεύσει στα έντυπα μας και στο διαδίκτυο και ομιλίες και γραπτά δικά μου.

«ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΜΙΛΙΕΣ» είχαν τίτλο τα ΝΕΑ, τα οποία στο σχετικό τους άρθρο αναφέρονται σε δημόσιες ομιλίες μου περασμένων ετών, από τις οποίες δήθεν προκύπτει η ενοχή μου, όχι μόνο για την τερατώδη και εντελώς αστήρικτη κατηγορία της «εγκληματικής οργανώσεως», αλλά και για το ότι ετοιμάζαμε, έτσι λένε, πραξικόπημα!!!

Ως γνωστόν το να δίνονται στην δημοσιότητα στοιχεία της δικογραφίας απαγορεύεται από τον νόμο. Όμως, ουδείς συγκινείται… Όλοι οι νόμοι έχουν καταλυθεί, προκειμένου να καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή!

Αξίζει, επιπλέον, να σημειωθεί ότι τα… «φοβερά ντοκουμέντα» παρουσιάζονται αποσπασματικά και ερμηνεύονται αυθαίρετα. Μιλάμε για αναδρομική λογοκρισία δημόσιων πολιτικών λόγων! Όλα αυτά δεν μπορεί παρά να θυμίζουν ΒΙΣΙΝΣΚΙ, ΜΠΕΡΙΑ, ΣΤΑΛΙΝ, και όχι τυχαία, αφού τα ορφανά του Μαρξ μάς κρίνουν και μας κατακρίνουν.

Λένε ακόμη με θράσος χιλίων πιθήκων οι κατήγοροι μας ότι η δίωξή μας δεν είναι πολιτική, αλλά από τα λεγόμενά τους και τα γραπτά τους αποδεικνύεται το ακριβώς αντίθετο. Σε όλα αυτά ήλθε να προστεθεί και μια βράβευση, η οποία τα λέει όλα.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Όπως έγραψαν, λοιπόν, οι φυλλάδες και είπαν τα κανάλια της διαφθοράς και της διαπλοκής η Ευρωπαϊκή Εβραϊκή Επιτροπή ήλθε στην Αθήνα, προκειμένου να βραβεύσει τον Αντώνη Σαμαρά με την ανώτατη διάκρισή της, το βραβείο «Πλοηγός της Ιερουσαλήμ». Για ποιον λόγο να τον βραβεύσει; Μα για την συμβολή του στην υπεράσπιση των… ανθρώπινων δικαιωμάτων, έτσι είπαν τα κανάλια και οι φυλλάδες και είπαν ψέματα!

Ο ίδιος ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου είπε στο Μέγαρο Μαξίμου απευθυνόμενος στον Σαμαρά: «Πολλοί ηγέτες αρκούνται στα λόγια και στις εξαγγελίες μέτρων, εσείς κάνατε πράξεις τα λόγια σας. Σας συγχαίρουμε γιατί επιδείξατε θαρραλέα και γενναία στάση απέναντι στο κόμμα της Χρυσής Αυγής το οποίο χρησιμοποιεί καταχρηστικά τη Δημοκρατία ώστε να προωθεί τη ρατσιστική του ιδεολογία και τη ρητορική του μίσους. Ήρθαμε εδώ να σας ζητήσουμε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εμπειρία σας, ως παράδειγμα και πρότυπο για την υπόλοιπη Ευρώπη, όταν η Ελλάδα θα αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Ιανουάριο». Απαντώντας στους Εβραίους, ο Αντώνης Σαμαράς είπε: «Αποδείξαμε ότι στην Ελλάδα ο Ρατσισμός δεν είναι ανεκτός. Σας ευχαριστώ για το βραβείο αυτό, το οποίο δέχομαι».

Πλήρως αποδέχθηκε, λοιπόν, την «τιμή» ο Σαμαράς ότι αυτός και ΟΧΙ η… δικαιοσύνη φυλάκισε την Χρυσή Αυγή. Κατά τα άλλα, μας λένε ότι η δίωξή μας δεν είναι πολιτική…

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ