Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Οι τρομοκράτες γαζώνουν πρεσβείες και ο Δένδιας ψάχνει τα... “τανκς της Χρυσής Αυγής”


Ακόμα μια "επιτυχία" του κ. "ευνομία παντού", Νίκου Δένδια σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα με την επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του γερμανού πρέσβη.
Την ώρα που η αντιτρομοκρατική ακόμα χτενίζει μοναστήρια και ψάχνει τανκς, ώστε να βρεθεί έστω ένα στοιχείο κατά της Χρυσής Αυγής, οι γνωστοί - άγνωστοι τρομοκράτες αλωνίζουν την Αθήνα.

Πάνω από 50 σφαίρες δέχθηκε σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η οικία του γερμανού διπλωμάτη Βόλφγκανγκ Ντολτ στο Χαλάνδρι λίγο πριν τις 04:00. Όπως είπε ο αστυνομικός φρουρός οι τρομοκράτες, οι οποίοι ήταν 4 άτομα, χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ και πυροβόλησαν εναντίον του σπιτιού, χωρίς να στοχεύσουν ή να πειράξουν τον ίδιο. Οι σφαίρες πήγαν όλες στον τοίχο, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός ή ζημιές στην κατοικία.

Ο αστυνομικός δήλωσε ότι δεν αντέδρασε, γιατί απέναντι είναι κατοικίες και υπήρχε κίνδυνος για τραυματισμούς πολιτών. Οι δράστες, μετά τους πυροβολισμούς, έφυγαν από την οδό Χίου προς την οδό Αποστολοπούλου.  Έχουν γίνει 6 προσαγωγές από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά δεν έχει διαπιστωθεί, μέχρι στιγμής, αν έχουν σχέση με την επίθεση.
Επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη είχε σημειωθεί και από τη 17 Νοέμβρη, την Κυριακή 16 Μαΐου του 1999, όπου εκτοξεύτηκε ρουκέτα που καρφώθηκε στη στέγη. Τότε ήταν και η πρώτη φορά που βρέθηκαν ίχνη της οργάνωσης, αφού είχαν εντοπιστεί κηλίδες αίματος του χειριστή του εκτοξευτήρα. Το παρακράτος συνεχίζει το... έργο του απρόσκοπτα.

Το Γραφείο Τύπου εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: "Η απόλυτη ανυπαρξία κράτους και ευνομίας φάνηκε και σήμερα με την επίθεση τρομοκρατών και την άνετη διαφυγή τους από το... "καλύτερα φυλασσόμενο" σημείο των Αθηνών. Οι αποτυχημένοι και θλιβεροί παράγοντες της ΝΔ και η Αντιτρομοκρατική αναζητούν ακόμα το ανύπαρκτο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής, ενώ οι σφαίρες των καλάσνικοφ σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια των πολιτών. Να παραιτηθεί άμεσα ο γελοίος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ που επί των ημερών του έχουμε θρηνήσει τα περισσότερα θύματα".