Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο Στουρνάρας αποκαλύπτει: νέα βαρύτατα μέτρα προ των πυλών, προμηνύεται μαύρο 2014!

Με συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο υπουργός των Οικονομικών της Χούντας του Μνημονίου προαναγγέλλει νέα σκληρά μέτρα για τον Ελληνικό Λαό, διότι οι δανειστές είναι δυσαρεστημένοι!



«Οι μονομερείς ενέργειες της κυβέρνησης στο θέμα των πλειστηριασμών και της διατήρησης του χαμηλού ΦΠΑ στην εστίαση δεν έκανε τους δανειστές ευτυχείς», δηλώνει με θράσος ο Γ. Στουρνάρας προσθέτοντας πως είναι αναγκαία η λήψη νέων μέτρων για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού. Το ύψος των ισοδύναμων μέτρων δεν έχει ακριβώς προσδιορισθεί. Ο Στουρνάρας εκτιμά πως είναι της τάξης του 1 δισ. ευρώ, όμως οι αξιωματούχοι της Τρόικα θεωρούν πως πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Κατά τ' άλλα, με το γνωστό αλαζονικό ύφος επισημαίνει πως «δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει τρίτο μνημόνιο»! Κανείς στην Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά δεν γνωρίζει τι σημαίνει τρίτο μνημόνιο, καθώς την καταστροφική μνημονιακή πολιτική οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων την έχουν βαφτίσει success story, επιδιώκοντας με φτηνά επικοινωνιακά τρικ να πείσουν τους Έλληνες πως τα δύσκολα πέρασαν και εισερχόμαστε σε περίοδο ανάπτυξης.

Η αντίθεση, το βαθύ χάσμα μεταξύ της λαϊκής βούλησης και των αποφάσεων της Χούντας του Μνημονίου είναι σήμερα μεγαλύτερο από ποτέ: κάθε ενέργεια της τελευταίας στρέφεται κατά τρόπο στυγνό απέναντι στη θέληση του ελληνικού Λαού. Παρά ταύτα, η συγκυβέρνηση των ανδρείκελων της ξενοκρατίας ουδόλως πτοείται από τις αρνητικότατες πολιτικές συνέπειες των επιλογών της, όπερ αποδεικνύει πως οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με το υποτίθεται αντιμνημονιακό Σύριζα έχουν οδηγήσει σε συμφωνίες και συγκεκριμένες αποφάσεις. Με απλά λόγια, μοναδικό αγκάθι στα σχέδια της καταστροφής είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, του οποίου την ραγδαία άνοδο επιδιώκουν με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις να πλήξουν οι συνέταιροι του αντισυνταγματικού τόξου.

Σε κάθε περίπτωση το 2014 θα είναι ακόμη ένα έτος σκληρής λιτότητας και νέων επώδυνων μέτρων τα οποία θα επιδεινώσουν περαιτέρω, φτάνοντας στα όρια τον Ελληνικό Λαό. Μοναδική διέξοδος από την μέγγενη των μνημονίων η εθνικιστική στροφή, ώστε ο Ελληνικός Λαός να ξαναγίνει ο κύριος στον τόπο του. Εκείνοι που θέλουν η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες γνωρίζουν πλέον πως για να συμβεί αυτό απαιτείται μια πανίσχυρη Χρυσή Αυγή, η οποία θα θέσει τέρμα στην οικονομική εξαθλίωση και την εθνική ισοπέδωση την οποία επιβάλλουν οι εγχώριοι υποτακτικοί κατ' απαίτηση των διεθνών αφεντικών.