Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Τα ψαλίδια σε προεκλογική αποστολή: Η Κάπα Research ενάντια στην πραγματικότητα

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται και οι καθεστωτικοί ονειρεύονται πτώση της Χρυσής Αυγής. Αυτό επειδή έτσι θα εξυπηρετούνταν τα συμφέροντα των αφεντικών τους.
Φευ όμως, ο Ελληνικός Λαός έχει άλλη γνώμη και θα τους απαντήσει στην κάλπη. Είχαμε εδώ και καιρό καταγγελίες για αντεπιστημονική διενέργεια δημοσκοπήσεων από συγκεκριμένες εταιρίες, οι οποίες έκλειναν το τηλέφωνο σε όποιον δήλωνε ότι θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Τώρα αυτές οι καταγγελίες, οι οποίες περιλαμβάνουν και ονόματα εταιριών, έχουν αρχίσει και βγαίνουν στην δημοσιότητα, μιας και η κυβέρνηση Σαμαρά παραπατάει και ετοιμάζεται για «λουκέτο».

Σειρά μετά την Σαμα – Rass, έχει η Κάπα Research για το «Ελεύθερο Βήμα», την φωνή των κατακτητών της Πατρίδος μας. Βέβαια η εφημερίδα έχει αλλάξει όνομα και πλέον λέγεται «Βήμα» και κυκλοφορεί εβδομαδιαία, γιατί δεν την αγοράζει κανείς, αλλά η κύρια ιδιότητα της δεν έχει αλλάξει από τότε.

Πριν παραθέσουμε τα «δεδομένα» - όνειρα θερινής νυκτός της συγκεκριμένης εταιρίας, να παραθέσουμε ένα απόσπασμα από το ρεπορτάζ του «Βήματος» για την προηγούμενη δημοσκόπηση της, προκειμένου να καταλάβετε για τι είδους γελοιότητα μιλάμε: «Σε αντίθεση με άλλες δημοσκοπήσεις, η έρευνα της Κάπα Research εμφανίζει ακόμη και σήμερα σε πτωτική πορεία τη Χρυσή Αυγή». Μιλάμε, δηλαδή, για τα παραμύθια της Χαλιμάς ντυμένα ως δημοσκόπηση.

Πάμε τώρα να δούμε τι λέει η εταιρία, που ενώ όλοι ομολογούσαν την άνοδο της Χρυσής Αυγής, αυτή έβλεπε πτώση· ίσως επειδή έκλεινε το τηλέφωνο σε όποιον ψήφιζε Χρυσή Αυγή.

ΣΥΡΙΖΑ: 22,5%
ΝΔ: 21,7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,5%
ΚΚΕ: 5,8%
ΠΑΣΟΚ: 5,6%
ΑΝΕΛ: 4%
ΔΗΜΑΡ: 2,8%

Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, τελειώνουν συνήθως τα παραμύθια. Το συγκεκριμένο θα λήξει με την πανωλεθρία της νουδούλας και τον θρίαμβο της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, διπλές ή τριπλές.