Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Και με (στρατιωτικό) Νόμο η εξαθλίωση των Ελλήνων

Με έναν νόμο για γέλια και για κλάματα η (ανθ)Ελληνική κυβέρνηση του Σαμαρά
και της θλιβερής παρέας του επιβεβαίωσε την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού. Με νόμο του κράτους λοιπόν πλέον, τις μέρες που η αιθαλομίχλη πνίγει και σκοτώνει τους Έλληνες, θα απαγορεύεται η κίνηση των ΙΧ, θα σταματάει η θέρμανση σε δημόσια κτήρια και θα κλείνουν οι (έτσι κ αλλιώς κλειστές λόγω success story…) βιομηχανίες και βιοτεχνίες των αντίστοιχων περιοχών.

Ένα μέτρο που απέτυχε σε κοινωνικό, υγειονομικό αλλά και οικονομικό επίπεδο αλλά που σαδιστικά συνεχίζει να εφαρμόζεται και να εξαθλιώνει περαιτέρω τον Ελληνικό λαό προς τέρψη των διεθνών τοκογλύφων.

Ο ανεκδιήγητος Στουρνάρας ψέλλισε μέχρι και ότι από την μείωση του φόρου θα επωφεληθούν αυτοί που έχουν θερμαινόμενη πισίνα! Λογικό είναι να το λέει αφού οι μόνοι που γνωρίζει στον κύκλο του είναι οι κάτοχοι τέτοιων πισίνων. Του διαφεύγουν βλέπετε αυτοί που πεθαίνουν από τα μαγκάλια εν έτη 2013, αυτοί που ξεροσταλιάζουν από το κρύο σε όλη την Ελλάδα και τα παιδιά που κάνουν μάθημα σε παγωμένες αίθουσες (βλέπετε τα δικά τους “καλόπαιδα” συνωστίζονται στο κολέγιο Αθηνών…).

Μπροστά στον σαδισμό τους για την τιμωρία του Έλληνα δεν υπολογίζουν ούτε την οικονομική αποτυχία του μέτρου (μείον 600 εκατομμύρια έσοδα μόνο για το 2013)!

Η Ελλάδα μας λοιπόν ζει τις ημέρες που έζησε το Λονδίνο το χειμώνα του 1952 (χωρίς την αντίστοιχη αίγλη βέβαια…) όπου πέθαναν 12.000 κάτοικοι του και εκατοντάδες χιλιάδες βρέθηκαν στα νοσοκομεία!

Αυτοί που σε οδήγησαν σ’ αυτή την τραγική κατάσταση θα έρθουν σε 4,5 μήνες χωρίς ντροπή να ζητήσουν την ψήφο σου!

Τώρα έχεις επιλογή! Τώρα γνωρίζεις! Τώρα δεν έχεις δικαιολογία!

Για να μπορείς να κοιτάς τα παιδιά σου στα μάτια χωρίς ντροπή!

Χρυσή Αυγή για να Αναγεννηθεί επιτέλους η Ελλάδα!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος