Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Ο Καμίνης ντύνει τα... δέντρα: Σε πλήρη παράκρουση ενόψει εκλογικής συντριβής ο λαθροδήμαρχος

Το ότι ο «ανθρωπισμός» των πολιτικών ανδρείκελων του συστήματος είναι κίβδηλος και δόλιος, το έχουμε τονίσει πολλές φορές.
Πίσω από αυτόν τον ψευδεπίγραφο «ανθρωπισμό» κρύβονται πολλά σκοτεινά συμφέροντα με φανερό το συμφέρον των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης.

Ένα τέτοιο πολιτικό ανδρείκελο του πρώην ΠΑΣΟΚ είναι και ο λαθροδήμαρχος Καμίνης, που συνέδεσε την θητεία του με σκάνδαλα και αυταρχισμό, όπως κάθε καλός πασόκος, είτε κρυφός, είτε φανερός. Η είδηση που έχουμε να σας παραθέσουμε σήμερα είναι στα πλαίσια του ανεκδότου, αφού ο δήμαρχος δεν μπορεί πλέον να συγκρατηθεί και γίνετε διαρκώς ρεζίλι.

Στην Αθήνα, λοιπόν, των χιλιάδων αστέγων, αποτέλεσμα των ληστρικών πολιτικών του μνημονίου, ο Καμίνης αποφάσισε να ντύσει τα δέντρα. Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου αστείου, αλλά περί μίας γελοίας πραγματικότητας. Από το πρωί πολλά δέντρα στον Δήμο Αθηναίων είναι ντυμένα με πουλόβερ την ίδια ώρα που συνάνθρωποι μας ξεπαγιάζουν, είτε επειδή είναι άστεγοι εξαιτίας της συγκυβέρνησης του Μνημονίου, είτε επειδή δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν πετρέλαιο.

Η λέξη «αίσχος» είναι βεβαίως πολύ μικρή για να περιγράψει τον λαθροδήμαρχο. Και είναι πολύ μικρή γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργειες. Αρκεί να θυμηθούμε τα περίφημα «συσσίτια» του Δήμου, που ήταν μόνο για την προβολή στα κανάλια, ενώ στην πραγματικότητα αποτελούσαν προσβολή για τους αναξιοπαθούντες ή τα ρούχα που προσφέρθηκαν για τους συμπολίτες μας που έχουν περιέλθει σε ανάγκη και ο δήμαρχος τα έστειλε στα σκουπίδια.